Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Viyana İçin İş Önerileri

BaşlatanSERHAT KORKMAZTarih25/05/2017 22:47:28Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba, ben Eylül ayı gibi Viyana'ya yüksek lisans için gideceğim. Orada aynı zamanda bana gelir sağlayacak bir işte yaratmak istiyorum. Sizce Türkiye pazarını da gözönüne alarak orada ne tür işler yapılabilir? Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye518 yazı
Perakende olarak satış yapabilecek bir iş düşünürsen bize ulaşabilirsin.
Sermaye ve ürün stoğu gerektirmez. Sipariş üzerine ürünün gönderilir.
Sana da iyi bir pazar ve gelir olur.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye32 yazı
Merhaba Serhat bey Ben istanbuldan Tekstil ve aksesuar ihracatı yapıyorum düşünürseniz görüşelim

Mail adresim dagdas@gilan.com

İyi günler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
Perakende olarak satış yapabilecek bir iş düşünürsen bize ulaşabilirsin.
Sermaye ve ürün stoğu gerektirmez. Sipariş üzerine ürünün gönderilir.
Sana da iyi bir pazar ve gelir olur.

Peki bu iş tam olarak nasıl yapılıyor. Aslında ben aracı konumunda olup tarafları bir araya getirerek komisyon üzerinden kazanmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Agdas
Merhaba Serhat bey Ben istanbuldan Tekstil ve aksesuar ihracatı yapıyorum düşünürseniz görüşelim

Mail adresim dagdas@gilan.com

İyi günler dilerim.

Peki bu iş tam olarak nasıl yapılıyor. Aslında ben aracı konumunda olup tarafları bir araya getirerek komisyon üzerinden kazanmak istiyorum.

Üye518 yazı
Biz dekoratif tablo üretimi yapıyoruz. Yurtdışındaki satıcı bayilerimiz sanatevlerine, mobilya mağazalarına, dekoraqtif ürün satan mağazalara, bazıları ise bulundukları ülkedeki satış sitelerinden satıyorlar. Dolayısıyla sipariş üzerine alım yaptıkları için herhangi bir stok maliyeti ve sermaye ayırması gerekmiyor.
Ürün fiyatları da düşük olmadığı için genellikle günlük 2-3 tane satış yaptıklarında kendileri için gayet tatminkar kazanç elde ediyorlar.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye32 yazı
Serhat Bey Viyana yaşarken oradaki toptancı yada magazalara bizi buluşturun kar dan payınızı alırsınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Agdas
Serhat Bey Viyana yaşarken oradaki toptancı yada magazalara bizi buluşturun kar dan payınızı alırsınız

Geçen hafta vizeye başvurdum. Oturum amaçlı gideceğim için Eylül gibi vize çıkar sanırım. O vakit oradayken tekrar haberleşiriz. Benim mail adresim de korkmazserhat7@gmail.com. Burdan yazabilirsiniz siz de.

Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
Biz dekoratif tablo üretimi yapıyoruz. Yurtdışındaki satıcı bayilerimiz sanatevlerine, mobilya mağazalarına, dekoraqtif ürün satan mağazalara, bazıları ise bulundukları ülkedeki satış sitelerinden satıyorlar. Dolayısıyla sipariş üzerine alım yaptıkları için herhangi bir stok maliyeti ve sermaye ayırması gerekmiyor.
Ürün fiyatları da düşük olmadığı için genellikle günlük 2-3 tane satış yaptıklarında kendileri için gayet tatminkar kazanç elde ediyorlar.

Eylül gibi vizem çıkar diye düşünüyorum. Oraya gittiğimde tekrar size yazarım, sizin için de uygunsa. Açıkçası kervan yolda düzelir misali uygula****, deneyerek tecrübe edineceğim bu işleri. Oradayken irtibatta olursak iyi işler yapabiliriz.

Yeni Üye6 yazı
Merhaba ben artık Viyana'da yaşamaya başladım. Nasıl yapalım?
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom