Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalyada Ortak İş

BaşlatanTsuki_no_koronoTarih26/10/2008 02:02:46Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
merhaba arkadaşlar ben ümit antalyada yaşıyorum üniversitemin son senesinde icra ettiğim ve iyide kazandığım bir iş hakkında beraber çalışacağım maddi yönden beni destekliycek arkadaşlara ihtiyacım var bütün bağlantılar hazır yapılcak işin yeri hazır planlar hazır sadece 35.000 ytl e ihtiyacım var bir senede kişi başı enaz 500.000 ytl i kazanabilirsin
lütfen sadece ciddi düşünen dürüst ve 35.000 ytl ayırabilecekler arkadaşlar irtibat kursun

umitutkucakici@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye150 yazı
ümit kusura bakmazsan işinden basetsende hem bizler de ögrensek ve herkese iş fikrin ilham olsa.bak burda herkes birilerinin söyledigi işten kendıne yeni fikiirler çıkarıyor.
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Yeni Üye11 yazı
hüseyin benim birçok projem var diğer projelerimede finansal kaynak bu işle olcak işi tamamen açamam çünkü başkasının benden önce bunu gerçekleştirmesi hoşuma gitmez hele hele antalyada belirttiğim şartlara uygun kişilerle detayları konuşabiliriz sana şunu söyleyebilirim sadece iş gıda ve şarkütericilikle alakalı kocaeliye selamlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı

slm umit bana yapacagin isten biraz bahsedersen sevinirim.email gonderebilirsin
time is money, money talks honey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye77 yazı
slm ümit bana işten biraz bahseder misin mail yoluyla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye326 yazı
500.000 ytl para madem ki bir senede kazanacağından eminsin niçin bankadan 35,000 ytl kredi almıyorsun da kendine ortak arıyorsun. bence hiç inandırıcı değilsiniz. teklifinizi iyi düşünün bence. ben böyle bir iş yapabilsem hiç düşünmem tefeciden bile % 500'e para alırım.
fast food

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye11 yazı
inandırıcı deilim öylemi izmitte okurken haftada bir gün çalışarak arabam olmadan vede soğutucum olmadan 18.000 ytl lik satış yaptım 10 ayda ve 6000 ytl bana kaldı ışığı görmeyi bırak ışığı yaşadım ben pratiğini yapmışım şimdi işi profosyonelliğe dökmeyi düşünüyorum bana izolasyonu yapılmış soğutucusu takılmış bir araba vede 3 tonu kaldıracak soğuk hava deposu,promosyon ürün dağıtımı içinde 3000 ytl gerekhepsi 35.000 i buluyo soğutucu bizim dükkana kurulcak yer sorunum yok

Yeni Üye73 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Tsuki_no_korono
inandırıcı deilim öylemi izmitte okurken haftada bir gün çalışarak arabam olmadan vede soğutucum olmadan 18.000 ytl lik satış yaptım 10 ayda ve 6000 ytl bana kaldı ışığı görmeyi bırak ışığı yaşadım ben pratiğini yapmışım şimdi işi profosyonelliğe dökmeyi düşünüyorum bana izolasyonu yapılmış soğutucusu takılmış bir araba vede 3 tonu kaldıracak soğuk hava deposu,promosyon ürün dağıtımı içinde 3000 ytl gerekhepsi 35.000 i buluyo soğutucu bizim dükkana kurulcak yer sorunum yok

samimi ve inandırıcı değilsin...35000 ytl mi arıyorsun..git finansbank a veya garantiye çek kredi....bak işine..bu sitede samimiyetle birşeyler yapmaya çalışıp fikirlerini paylaşan insanları meşgul etme...buradaki birçok insan sen gidiyorken geliyordu...sana iyi avlanmalar...

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
engin okulum yeni bitti tamammı kredi vermiyolar ben gayet samimi ve dürüstüm beraber iş yapacak arkadaşlar bodoslama atlamicak beni taniycaklar antalyada dükkanımızı mekanımızı görecekler antalya pazarını birlikte gezip anlatcam yapacağım şeyleri bu rakamları iyi analiz edip çıkardım düşünen arkadaşlara detaylı bilgiyi vereceğim bütün eleştirilerede açığım yalnız eleştirilere hakaretlere deil

Üye326 yazı
senin aradığın balık bu derede bulunmaz sanırım. daha büyük sularda avlanmalısın. bol şanslar
fast food

Yeni Üye11 yazı
ben üzüm yemek istiyorum bağcıyı dövmek deil hem mantığınızı çalıştırın 35.000 i alıp kaçacak deilim fikrimin nasıl
icra oluncağını anlattım sizlere umut bağlamıyorum fikrimi eninde sonunda gerçekleştircem sizle yada sizsiz
engin ve merzando siz karanlık sularda yüzmeye devam edin

Üye326 yazı
ipotek edebileceğim bir gayrimenkulunuz varsa ben size 35,000 ytl verebilirim. yanlız borcunuz karşılığında haciz koyabileceğim, bir daire veya,arsa,tarla isterim, ayrıca ben bir sene sonra 35,000 ytl parama 500,000 istemem. 500,000 sizin olsun. bana bir yıl sonra 100,000 yeter. ona göre evrakları düzenler ve işlemlere başlarım. Ama ipotek şart. İpoteksiz kuruş vermem. madem kazanmak istiyorsun işte sana bir şans
fast food

Yeni Üye11 yazı
merzando ben yola çıkacağım arkadaşın benle hareket etmesini istiyorum yani beraber çalışcaz senin dediğin şekilde bi parayı bugüne kadar çoktan bulmuştum hatta izmitte satış yaparken mafya bile gelip arabanı ve bi miktar paranı temin edelim karına ortağız demişti ama ben üzerinde bile durmadım geçiştirdim kibarca bu öneriyi

Üye326 yazı
peki sen bilirsin. Allah hakkında hayırlısını versin
fast food

Yeni Üye80 yazı
Bak işte merzando ben 500 istemem bana 100 ver 900 ü senin olsun diyor niye dükkanını falan ipotek etmiyorsun arkadaşım işine el koymakta istemiyor söylediğinin arkasında dur lütfen ışığı gördüysen değerlendir ipotek yapacak kadarda güvenmiyorsan böyle abartma

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye11 yazı
ya zenger benim mesaj başlığıma dikkat ettinmi antalyada ortak iş diyor demi yani merzandonun teklifinin ortaklıkla hiç bi alakası yok

Üye436 yazı
Arkadaşım iş nedir? yani burda düşündüğün işin ne olduğunu detaylı bir şekilde anlatırsan sert eleştiriye maruz kalmassın + insanlar olaya daha mantıklı bakar yorumunu sağlıklıca aktarır. Yanlışmı düşünüyorum arkadaşım??

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye11 yazı
iş esnaflara,fabrika işçilerine,sanayide çalışanlara,galericilere...vb seyyar olarak kahvaltılık ve yöresel ürünler(peynir,eski kaşar,sucuk çeşitleri,pastırma,sosis,salam,zeytin çeşitleri,kavurma,helva) satmak özellikle sucukla promosyon amaçlıda 2 şer adet parmak sucuğu folyolayıp vatandaşlara denemeleri için dağıtmak ücretsiz olarak böylelikle kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyoruz çünkü bir kalem üründen kg başı en az 5 ytl kazanıyosun vatandaş icabında 4,5 kalem alıyo ozaman 5dk da 25-30 ytl kazanıyosun ben bu işi okurken harçlımı çıkartmak için izmitte haftada bir kez çalışarak arabasız soğutucusuz yaptım ve 10 ayda 6000 ytl kazandım bunu araba ve soğuk hava deposuyla olduğunu düşünün daha hızlı bi şekilde daha çok kişiye ulaşılacak günde 100 kişiye ulaşabiliyosun saat 09-18 arası çalışılıp promosyonlardan en kötü %80 olumlu geri dönüş olacağı kanatindeyim evet şimdi yorumlarınızı alalım

Üye326 yazı
millet artık senin dediğin o ürünleri alamıyor, alanda gram gram alıyor. yinede sana bol şanslar
fast food

Yeni Üye11 yazı
milletin alıp almadığını izmitte gördük size yaptım diyorum anlamıyosunuz adam asgeri ücretlide olsa ayda bir sucuk yiyor peyniri herzaman yiyor
biraz orta hallilere daha yoğun satışım oluyo tabi

Üye436 yazı
arKadaşım bence düşünmüş olduğun iş çok mantıklı insanlar yemesinden kısamaz. Şu an bile en fakir demeyimde orta kesimin bile kahfaltısında ceşit zenginliği yaşanmaktadır.Arkadaşım eminim ki aradığını bulacaksın ama burda ama reelde işinde başarılar dilerim.

Yeni Üye11 yazı
saol ama iş işten geçmeden yapmak gerek en geç 1 yıl içinde olursa harika olur

Üye436 yazı
arkadaşım bankadan kredi çekebilirsin.. Bunu düşünmüyomusun?

Yeni Üye11 yazı
banka bi dünya döküman istiyo şuan yeni mezun oldum onun için vermiyolar