Lojistik sektöründe çalışan çok çok yakın ve yalan söylemeyecek bir akrabamızın ağzından duyduğum mesele.
Patronunun lojistik şirketini oğluna devretmesi sonrası oğlu şirketten har vurup harman savuruyor. Villalar, Son model porschelar vs. Neyse bir gün emekliye ayrılan oğluna devreden patronumuzu banka mı arıyor ne oluyorsa patron işe geri dönüyor. Tabi hesaplar vs -'ye dönmüş durumda.
Patron işe geldikten sonra artık ne yapıyorsa ne oluyorsa şirkete büyük siyah çöp poşetlerinde deste deste ''nakit '' paralar geliyor. Eski patron bütün borçlarını tek tek temizliyor.
Ne güzel değil mi ağalar ?. Oğlun karılarla kızlarla parayı yiyip batırsın sen gel eski bağlantılarını kullanarak eskiden yaptığın ''işi'' yap durumu düzelt geri git. Artık o iş neyse tahmin edersiniz az çok paralar nakit geldiğine göre :).
Varmıdır sizinde bildiğiniz böyle gümrük olayları yazabilirsiniz :). Bu sitede öyle yarı karanlık abilerimizin olduğundan eminim. Özel mesaj kutumuz da açık :).