Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Polyester Döküm Altın Varak Ayna

BaşlatanBurhanSen33Tarih13/05/2017 12:49:55Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar;
Gaziantep'te polyester döküm altın varak ayna çerçevesi üretmekteyim. Üzerine altın varak boyası ve folyo varak uygula**** şık bir görünüm elde ediyoruz. Ancak satışlarımız zayıf. Acaba nasıl bir satış ağı ve talep oluşturabilirim? Piyasada aynı ürün 250 tl ye satılırken biz 150 tl den bile zar zor satıyoruz. Bu konuda nasıl bir yardımız olabilir?
Unutmayın! İki tavşanı birden kovalayamazsın. Birinden birini seç!

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye35 yazı
Özel msj attım size.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye518 yazı
Sn. BurhanSen33 ürünler ile ilgili foto gönderebilir misiniz?
Online satış konusunda ciddi pazarımız var, eğer ürünler üst kalitede ise iç pazarda ve yurtdışı pazarda da değerlendirmek için karşılıklı olarak görüşmek ve işbirliği yapma olanağı yakalayabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye26 yazı


Antepte belediyenin sanat kursları oluyor mu? Oradaki hocalarla görüş, broşür falan bırak, hat tezhip ebru tabloları çerçeveletmek isteyen sana gelsin. Oradan müşteri çekersen onlara yönelik hobi malzemeleri de satabilirsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanatçy