Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

70. 000 Tl İle Kırtasiye Açmak 2017

BaşlatanThePrestige94Tarih12/05/2017 11:12:03Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Herkese merhaba arkadaşlar, geçenlerde tekel konusu açmıştım da gerçekten tekel işi biraz sakat geldi bana hem geceleri geç saate kadar durmalar hem hiç tatilinin vaktinin olmaması, alkolikler falan, bir de yakın zamanda bir tekelcinin öldürülmesini duydum ve tez zamanda vazgeçtim.

Şimdi yeni fikrim kırtasiye açmak, başlıkta gördüğünüz gibi 70.000 tl, açılış masrafları dışında 50.000 tl sermaye ile kırtasiye açılır mı? fikirlerinizi dinliyorum, saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye518 yazı
Yapacak bir iş arayışı içinde iseniz özellikle İstanbul için personel v.s. sıkıntısı da yoksa 3 farklı yerde stand bayiliğimiz var bekleyen, kiraları 600-1000 arası kiralar faturalı olduğu için stopaj v.s.'de yok. Sektör bazlı AVM'ler olduğundan hemen iş yapmaya başlayacak yerler.
Açılış ve sermaye masrafları ise belirttiğiniz rakamların yarısı anca tutar belki de tutmaz aylık her bir standın minimum 3.000-4.500 kar marjı var (net kar)
Ürün, reklam, müşteri yönlendirme, belli bir cironun üzerinde kira desteğimiz de mevcut.
Yeter ki işi ile gerçekten ilgilenen düzgün iş yapmak isteyen birileri olsun. Ki zaten işini sürekli düzgün takip eden ve kendini geliştirebilen biri için bu kar marjlarını 3-4 katına çıkartmak işten değil.
İlgilenirseniz bize ulaşın detayları ve sormak istediklerinizi cevaplandıralım (İstanbul'daki yerler Avcılar, Pendik ve Sancaktepe'de)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye51 yazı
toptan display ürünleri için önerim: http://www.zndisplay.com kırtasiyelere de toptan ürün tedarik ediyoruz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı

70.000'e 50.000'e her şey açılır. Bu paraya evlenilir de. Fakat sorun doğru yeri doğru kişiyi bulmak ve bu işi - evliliği s.ürdürebilmek. Bir düşünür ne demiş,

Kadınların peşinden koşmak sorun değil , asıl sorun onları yakaladıktan sonra başlıyor..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye72 yazı
2010 yılında 10000 lira ile kırtasiye dükkanı açmıştık. Ancak kırtasiye dediğiniz şey kalem ve defterin yüzlerce çeşidi.Bu çeşidin tamamını olmasa da büyük bir kısmını dükkanda bulundurmanız gerekiyor. Dükkanı açacağınız yer önemli okula yakın olmalı, cadde üzerinde olursa daha da iyi olur. Bunlar tavsiyeler bir de işin görünmeyen tarafları, okulların çoğuna kitapçılar kitap satar, İstanbul'da kiralar yüksek en az 3 ay iş yapamayacaksınız bunu gözönünde bulundurun. Eğer satış ve ikna kabiliyetiniz varsa okul sezonu başlamadan önce dükkan açacağınız bölgeye yakın ana okulu olan okullara gidip ürün tanıtımı yapıp satışınızı artırabilirsiniz. Ofis ve fabrikalara pazarlama yapabilirseniz dükkan sizin için bir ek gelir kapısı olur.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
KIRTASİYEMİZİ KAPATIYORUZ.
TÜM MALLARI, ETİKET FİYATININ YARISINA TOPLU ŞEKİLDE SATIYORUZ.
DÜKKANDA 100BİN LİRALIK MAL VARDIR.
• Kırtasiye ürünleri
• Hediyelik eşyalar
• Oyuncaklar
• Ağırbaş mallar(raf+fotokobi+bilgisayar+branda)
100bin liralık bütün bu malları 50 bin liraya bırakacağız.
Dükkanın video linki: https://www.youtube.com/watch?v=0b-bMRryWds
Dükkanın yeri: İzmir- Karabağlar
İletişim: Facebook veya whatsapp: 05376644913

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye46 yazı
Merhaba arkadasim aklimda bi is var ve bu parani sanirim 1 ayda %50 artirabilirim istersen detayli konusabiliriz mailime cevap atarsin iyi gunler

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ThePrestige94
Herkese merhaba arkadaşlar, geçenlerde tekel konusu açmıştım da gerçekten tekel işi biraz sakat geldi bana hem geceleri geç saate kadar durmalar hem hiç tatilinin vaktinin olmaması, alkolikler falan, bir de yakın zamanda bir tekelcinin öldürülmesini duydum ve tez zamanda vazgeçtim.

Şimdi yeni fikrim kırtasiye açmak, başlıkta gördüğünüz gibi 70.000 tl, açılış masrafları dışında 50.000 tl sermaye ile kırtasiye açılır mı? fikirlerinizi dinliyorum, saygılar.

arkadasim kirtasiye acmak sadece 8000 lira

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama