İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Devren Market Hakkinda Yardim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumT
Üye518 yazı
08/05/2017 : 11:41:14#1
Web sitesi
Alıntı
Bölgeye, bölgede eve servis hizmeti verip verememene göre değişir.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
V
Üye170 yazı
bunları yapmayacaksanız da hiç bulaşmayın..
K
Yeni Üye68 yazı
Şimdiki ciroya, karlılığa ve devir bedeline göre değerlendirin.
E
Yeni Üye47 yazı
T
Yeni Üye74 yazı
13/05/2017 : 00:02:25#5
Web sitesi
Alıntı
O marketlerde olmayan markaları satarsanız ayakta kalabilirsiniz.?
P
Üye195 yazı
14/05/2017 : 16:41:50#6
Web sitesi
Alıntı
Selamlar. Eğer bu tip discount marketlerin etrafında bir işletmeniz varsa, o noktaların satmadığı ve/veya az sattığı ürünlere odaklanarak, tüketicileri işletmenizin içerisine sokarak buradaki tüketici sirkülasyonundan faydanalabilirisiniz. İşletme içerisinde de biraz aktiviteli (düşük fiyatlı veya hediyeli ürün vb.gibi) ürünler bulundurarak hedef cironuzu tutturabilirisiniz. Örnek olarak sebze-meyve/Kırmızı-Beyaz et/günlük taze yufka vesaire..
Etraftaki rakipler avantajınız da olabilir dezavantajınız da! Sermayeniz güçlü ise başarabilirsiniz.
İyi çalışmalar, başarılar...
Etraftaki rakipler avantajınız da olabilir dezavantajınız da! Sermayeniz güçlü ise başarabilirsiniz.
İyi çalışmalar, başarılar...
B
Yeni Üye27 yazı
yakınınızda şok a101 bim varsa market işi baştan bitmiş demektir. sen pet şişe suyu en az 50 kr veya 75 kr dan aşağı satamaz iken a101 de hamidiye su 35 kr. dolayısıyla yukarıdaki arkadaşın dediği gibi elinde 4 tane a101 paketi ile adam senin dükkanına ya sigara ya da ekmek almaya gelecek. başı sıkıştığında sana selam vermeyecek adamlar gelip veresiye yazdırmak isteyecek. 2 sene yaptım marketçilik işini burnumdan geldi devrettim kurtuldum. hiç kolay iş değil anlayacağın dostum hele şu anda her yer zincir market iken bakıyorum da bütün küçük marketler devren satılık yazmış bazen girip içeri konuşuyorum da anlıyorum aslında durumlarını. yöresel ürünler gibi farklılık yapabilecek şeyler satabilrisin. sepet yumurta olur köy ürünleri olur şarküteri tarzı işlere yönel. peynircilik gibi mesela.
lütfen pm yolu ile irtibata geçin
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz