Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ürünlerimi Nasıl Pazarlayabilirim

Başlatanyavuzz.celikTarih03/05/2017 23:34:58Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhaba çok saygı değer koniks üyeleri öncelikle hepinize hayırlı ve bol kazançlar dilerim ben bir öğrenciyim ve ticaret le çok uğraşıyorum ben kutahyaliyim ve Kütahya cinide dünya markası durumunda Kütahya 20 TL olan çini Sultanahmet'te 100 TL elbette çini satmak istemiyorum ama bir cinicinin ürettiği çömlek ten fincan takımı bardak cezve demlik testi ve çiniden altılı bardak setleri getiriyor m ve milletin beğenisini bayya çekiyor ve benden devamını soruyor lar çünkü bunları piyasada hiç görmedim ben bu yaz üç aylığına tezgah açmayı düşünüyorum nerelerde açabilirim kimden izin almam lazım kaça açılır bunun gibi endişe ler var icimde lütfen bana fikirlerinizi sunabilirseniz çok memnun olurum NOT çini porselen değildir çini bir el sanatı sır saygılarımla yavuz çelikten[size

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye109 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yavuzz.celik
Merhaba çok saygı değer koniks üyeleri öncelikle hepinize hayırlı ve bol kazançlar dilerim ben bir öğrenciyim ve ticaret le çok uğraşıyorum ben kutahyaliyim ve Kütahya cinide dünya markası durumunda Kütahya 20 TL olan çini Sultanahmet'te 100 TL elbette çini satmak istemiyorum ama bir cinicinin ürettiği çömlek ten fincan takımı bardak cezve demlik testi ve çiniden altılı bardak setleri getiriyor m ve milletin beğenisini bayya çekiyor ve benden devamını soruyor lar çünkü bunları piyasada hiç görmedim ben bu yaz üç aylığına tezgah açmayı düşünüyorum nerelerde açabilirim kimden izin almam lazım kaça açılır bunun gibi endişe ler var icimde lütfen bana fikirlerinizi sunabilirseniz çok memnun olurum NOT çini porselen değildir çini bir el sanatı sır saygılarımla yavuz çelikten[size

Yazları Tatil bölgelerinde satış yapa bilirsin ist. Avcılar sahilindede o tarz pazarlar kuruluyor, ilgili Belediyeden kiralamalısın ama çoğu yerde yer kalmamış olabilir ücretler Belediyeden Belediyeye değişir bizim burada 2,5 m yer 2000 TL

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye546 yazı
Selamlar abim...Madem bu işleri seviyor takip ediyorsan e ticaret olayını araştır derim.Facebook vb sosyal medyalardan ücretsiz ilan verebilirsin.

Bence işe tezgah yerine stand demekle başlayabilirsin.Sektöre hakim olmadığım için bence ilk stand yerine şansını esnaf vb yerlere satmaya calısarak deneyebilirsin.Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali piyasada tanınana kadar dayanacak maddiyat gerekir.Ancak el altından yaparsan ilk etapta hem piyasa yapmış hemde piyasanın nabzını yoklamış olursun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye15 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
Selamlar abim...Madem bu işleri seviyor takip ediyorsan e ticaret olayını araştır derim.Facebook vb sosyal medyalardan ücretsiz ilan verebilirsin.

Bence işe tezgah yerine stand demekle başlayabilirsin.Sektöre hakim olmadığım için bence ilk stand yerine şansını esnaf vb yerlere satmaya calısarak deneyebilirsin.Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali piyasada tanınana kadar dayanacak maddiyat gerekir.Ancak el altından yaparsan ilk etapta hem piyasa yapmış hemde piyasanın nabzını yoklamış olursun
önerileriniz için çok teşekkür ederim e ticaret olayı artık son noktaya gelmiş durumda ve düzenli getirisi olmayan bir alem cünkü hepımız internetten elektironik esya elbise vb ürünleri sipariş ederiz lakin kımse çiniyi internete girip sipariş vermerz çünkü kimse çini ne onu bilmiyor insanlar bunları görüp alması lazım bu işin pazarı stant gibi şeyler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye82 yazı
Kardeşim internette züccaciye Toptancılari bul numune ile git bu ürünü uruttigini fiyatını söyle
Yada Tahtakale yada ıstac sanayiye git numune ürünü göster
toptan züccaciye satan firmalara verir isen işin kolay olur.
bide alibaba sitesine koy
Allah u teâlâ dan yardım dile dua et kardeşim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Üye518 yazı
Kafandaki iş için ayırdığın veya ayıarabileceğin bir bütçe var ise bize ulaş.
Ekstra çini haricinde başka ürünlerle de destekleyebileceğimiz stant yerlerimiz var.
3 ayın sonunda getirine göre ya sana eleman desteği verip devam ettirebiliriz veya içindeki ürünlerle birlikte devir alırız.
Ama 3 ay için zarar etmeyeceğinin %100 garantisini verebiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye15 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tyson
Kardeşim internette züccaciye Toptancılari bul numune ile git bu ürünü uruttigini fiyatını söyle
Yada Tahtakale yada ıstac sanayiye git numune ürünü göster
toptan züccaciye satan firmalara verir isen işin kolay olur.
bide alibaba sitesine koy
Allah u teâlâ dan yardım dile dua et kardeşim
mütevazi yorumunuz için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama