Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yaz Tatilinde Simitçilik Yapmak Mantıklımı?

BaşlatanErdem55Tarih21/04/2017 21:00:03Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Abilerim yaşım 18 yaz tatilinde simitçilik düşünüyorum ancak nasıl bir meslektir harçlığım çıksın yeter şuanki planım saat 7den 10A kadar tramvay durağında 10dan 12ye kadar mahallede sonrada 3e kadar sahilde kumsalda satmak giyinimimide düşündüm 3yıldır vücud geliştirmw yaptığım için bir şort parmak arası terlik siyah atlet gözlük bandana saat yani temiz birisi olduğumu öğrencimi olduğumu göstermek istiyorum ve vücudumla dikkat çekmek istiyorum sizce doğrumu düşünüyorum tavsiyeliriniz nelerdir iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye518 yazı
Sanki simitçilik değil de manita yapmaya çalışıyormuşsun gibi hissettiriyor bu soru. :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye285 yazı
Manita konusunda şeklin yardımcı olur ama tip simit sattırır mı ? Onu bilemem :) Şaka bir yana da yapılabilinir , tecrübeli kişiler buradan sana yardımcı olurlar. Kaça alıp kaça satacağını kalan simitleri nasıl değerlendireceğini , zabıtalarla nasıl başa çıkılacağını sana anlatırlar. Girişimci ruhunu sevdim böyle devam et ;)

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye34 yazı

bu düşünceni mutlaka yapmalısın başarılı olmasan bile çok bir zararın olmaz ve çok şey öğrenmiş olursun, en önemlisi ticaretin bir fantezi olmadığını öğrenirsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
Yok manita değil ya Allaha şükür 2yıldır bi kız arkadaşım var 2sene sonra istiyeceğiz Allahın izniyle ben o vücud olayını dikkat çekmek amaçlı düşündüm burda ilçemizde tek bie fırın var orasıda mahalleden bi abimin babasının 56kuruşa veriyor 1liraya gidiyor deneyeceğim batsamda hiçyoksa batmayıda bilirimki batmakda istiyorum o hissi yaşayıp daha dikkatli olmak için

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ö?renci
Üye518 yazı
250 Tane simit alsan 56 kuruştan 140 TL yapıyor batsan ne olur, en azından denemiş olursun, sıcak satış ve perakendenin en alt kademesinde tecrübe edinmiş olursun, insanları daha farklı bir bakış açısından tanımış olursun.
Ama şortla plaj harici mahallede gezme sıkıntı olabilir :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy