Yemin ediyorum Tam kafamdaki Kişisin Kardeşim , Bende 20 yaşındayım Abim Tıp , Ablam hukuk bitirdi fakat ben ise küçüklükten beri Ticaret yapmak istedim. 2 senedir bu siteyi takip ediyorum Bende senin gibiyim Ticaret yapmak istiyorum Babam Ankara ' da Tekstil toptancısı , 11.sınıfta Kaldım ve Şuan 12.sınıfım ve okulumun bitmesine 45 gün kaldı Allah ın izniyle Bundan sonra Çalışıp İstanbulda işyeri açmak istiyorum Kardeşim Senin konuna gelicek olursam , Deden 30 senedir Neleri edindi , Ev,araba,arsa Bunları az gözden geçir kardeşim Haa bi baktın gerçekten iyi Sende dedenden Yardım alarak uzmanlaş Sende yürür gidersin 55 plakasına baktım Samsundasın sanırsam . Ora olur benim oturduğum Ankara olur Gerçekten Hurda işi ölmez ,Ankara Organize sanayi bölgesinin önünden Geçerken çoğunlukla Babam Der Şurdada Çok büyük Tüccar Hurdacılar var der. Kardeşim Sana Tavsiyelerimden bazılarını yapayım yaşadıklarımdan dolayı
1-; Yanında Asla Ortağın olmasın , Sevdiğin saydığın biri elbet biri olabilir Haa o zaman ona maaşını iyi var ama Ortak asla etme ,
2 - Kardeşim ' vede sizce bu işi yapmalımıyım ve ne kadar bir sermaye lazım taş çatlasa babamın emeklilik ikramiyesi 2yılda dedemin verdikleriyle biriktireceğim 100bin lira kosgep de 100lira verse 200eder dedemde ortaya koyunca olurmu ' böyle yazmışsın Kardeşim bir hesap yaparken kesinlikle Olacak şeyi düşün yoksa gerçekten üzülürsün ha bu kadar çıkmazda biraz az çıkar .
Dönercici