Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Ürünleri Satacagim Fikir Verir Misiniz

BaşlatanCeyhanbesyoTarih07/04/2017 00:07:14Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar. Toptan kozmetik ürünleri alıp çevremize satacağız. Daha çok eşim yapacak bu işi. Ben yardımcı olacağım sadece. 2 bin kişilik instagram sayfamız ve 3 bin kişilik facebook sayfamız var. Satış yapabilmek ve satışları artırabilmek için neler yapabilriz fikir alışverişi yapalım. Beyin fırtınası oluşturalım. Şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim saygilarla.
Fanatik Galatasaray'li

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Polis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye211 yazı
Promosyon yap, ozel gunlerde veya belli saatte ucuz sat, iki alana bir bedava veya bir alana ikincisi yari fiyatina gibi indirimler yap. Kozmetik urunler nerden nasil alacaksin? Uygun olursa bana da temin edebilirsin. Ozelime yaz istersen. Iyi isler
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye2 yazı
kaliteli ve bilindik kozmetik markaları ile başlayın derim. firmalara satış ortaklığı teklif edin, kargo hızına ve takibine özen gösterin
hayat zor

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye89 yazı

Zayıflama ürünü bayiliği isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz yaz geliyor bayanlar yoğun ilgi gösteriyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye138 yazı
Kore urunleri cok populer olmaya basladi, bence Kore'den yeni urunler getirip, ya da Turkiye'de daha once duyulmamis ama kaliteli Guney Kore markalarindan birinin Turkiye mumessilligini almaya calisirdim.Zaten, hali hazirda, Turk halkinda/genclerinde bir Guney Kore sempatisi/sevgisi var.

Dunya'da kozmetikte Fransa, Almanya, Guney Kore ve Japonya basi cekiyor.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Cevap yazanlar için tesekkurler. Birazcık sipariş verdik bakalım satış yaparsak devam edeceğiz. dediğiniz yöntemleri uygulayacağız.
Fanatik Galatasaray'li

Yeni Üye63 yazı
Kilis'ten size ürün göndere bilirim tüm markaların

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Di?er
Üye211 yazı
Aras79 bana Hollanda ya urun gonderebilirmisiniz? Ozelime yazarsaniz sevinirim.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye7 yazı
Aras79 kardeş ozelden iletişim bilgilerini yazarsan iletişim kuralim
Fanatik Galatasaray'li

Yeni Üye17 yazı
Bir kaç sitede dükkan açabilirsiniz.Aynı zamanda instagram üzerinden reklam yapıp kişilerinizi arttırarak daha iyi satışlar gerçekleştirebilirsiniz.İnternet üzerinden araştırırsanız instagram satış üzerine çok güzel makaleler bulabilirsiniz.Ayrıntılı yardım isterseniz özelden ulaşın bana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im