Selamlar hocam;
Kendim eski bir turizmci olarak yaklaşık 6 yıl kadar Antalya'da spa merkezlerinde profesyonel anlamda masörlük yaptım.Otellerde insanlar bizlere gelerek sorunlarından bahseder bizde o sorunlara masaj yaparak çözüm getirirdik.Spa merkezlerinde hiç bir şekilde cerrahi bir müdahale olmadığı için çok rahat bir şekilde müşterilere yaptığımız işleri anlatabiliyorduk.
Burada siz bizden çok daha ciddi ve riskli bir iş konusunda çözüm konusunda yardım istiyorsunuz.Yardım konusuna girmeden kafamdaki soruları sormak istiyorum.Yapılacak operasyonlar gerçekten cddi bir operasyon ve hayati önem taşıdığını biliyoruz.(özellikle tüp mide ameliyatı).Bu anlamda hastalara hang hastanelerde hizmet veriyorsunuz ? Olurda herhangibir ölüm/sakatlanma gibi durumlarda sorumluluğunuz varmı ? Şimdi xxx otelden müşteri buldugunuz zaman hasta ile ilgili sorunda 1.dereceden otelde sorunlarla muhattap olacağı için onlara karşı çözüm getirileriniz nedir ?
*Müşterlere garanti verebiliyormusunuz ?
*Ulaşım konaklama gibi giderler konusunda yardımcı oluyormusunuz?
*Vize uzamalarında ki ek maliyet konıusunda yardımcı oluyormusunuz?
*Otellere gelen müşterilerin hemen hemen hepsi otele giriş ve çıkış tarihi bellidir..Biletleri iptal edildiği zaman ciddi bir bilet fiyatı ödemesi gerekebilir bu konuda yardımcı oluyormusunuz?
* Avrupadan farkınız nedir ? (fiyat ve teknoloji olarak) sizi seçmesinin sebebi nedir yada ne olabilir? Bu konularda yardımcı olabilrseniz sizlere fikirler sunabilirim ancak belirtmeliyim ki kesinlikle aracılık yapamam.Çok riskli işler malesef..Özellikle Alman ve Ruslar'da obezit problemi var..O pazarları araştırabilirsiniz