İlk mesaj
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumT
Yeni Üye31 yazı
meraklı çaylak.
L
Üye262 yazı
T
Yeni Üye72 yazı
Daha çok ekmek olan ürünler olmalı diye düşünüyorum.çünkü buna dayalı olarak ıstanbul terk etmeye karar verdim.
F
Yeni Üye85 yazı
T
Yeni Üye72 yazı
Aslında büyük hedefler peşinde değilim. Şöyle düşünmüştüm örneğin bir mağazaya 15 liradan 10 parça dan fazla ürün birakmayacaksinki 150 lira yapar her esnafın cebinde olan paralar . Küçük meblağlar ve ben talebe göre değişebilir pahalı ürün değil ucuz ürün düşünüyorum.
T
Yeni Üye72 yazı
Konu günceldir.
M
Üye546 yazı
Hocam bu işlerden anlamam ama defolu yada uygun mallar alarak özellikle sanayi bölgesinde satılabilir diye düşünüyorum.Aracın üzerine seriyorlar(Antalya) 10 15 20 liradan satıyorlar.Dolaşmanada gerek kalmıyor.Sanayi esnafı için marka model yada defo cokta önemli olmadığı için her türlü gidiyor.Onun haricinde anadolu turuna çıkarsanız askeri kışlalar yakın yerleri düşünebilirsiniz.Orada uygun fiyata askerlere nakit olarak satabiirsiniz
T
Yeni Üye72 yazı
Güyorumlar için teşekkürler
Konu güncel.
Konu güncel.
G
Üye381 yazı
kesinlikle iyi fikir. sonuçta mağazalar istanbuldan (genelde) mal çekiyor. sen 1 2 lira ko**** rahatlıkla satarsın. yeterki pazarını oluşturmayı bil. istanbuldan çıkıp il il ilçe ilçe gezip kot satan adamlar gördüm. ve gerçekten de güzel kazançlar sağlıyorlar.
158
T
Yeni Üye72 yazı
I
Yeni Üye41 yazı
denizliden tekstil konusunda yardımcı olabilirim.
Best Regards
Q
Yeni Üye7 yazı
inovasyon. Turgay0068 abim gibi bi yöntemle iç çamaşırı fantazi çamaşır satışı düşünüyorum eğer mümkünse kthyli_43@hotmail.com teşekkürler.
S
Yeni Üye83 yazı
Sermayen yoksa cok zorlanırsın. Acık hesap mal vermeden bu iş olmaz. Bunu yapan arkadaslarım var. Yapabilirsen karlı bi iş ama zaman ve sermaye istiyor. Hayırlı işler
M
Üye285 yazı
Zamanında benim çalıştığım işyerin de patron, perşembe veya cuma günü sabah erkenden arabayı doldurur yola çıkardı, elinde de bir veresiye defteri vardı her gittiğinde hem mal verirdi hem yapabildiği kadar tahsilat yapardı. Mal vermede hiç problem olmaz alırlar iş ödeme kısmında, parayı zamanında veren adam bir elin parmakları kadardı diğerleri ya sallarlardı yada devede kulak kalacak kadar para verirdi, patron sürekli o adamların peşindeydi yani kardeşim sermayen ve sabrın çok olacak ki bir şeyler kazanabildim diyesin peki kazanabilirmisin, evet hem de güzel para kazanırsın kardeşim. Allah kolaylık versin.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz