Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Alın Size İş Fikri

BaşlatanhfindikTarih24/10/2008 11:32:29Yorum6

İlk mesaj
Üye150 yazı
arkadaşlar her yörenin kendine gore meşhur bir ürünü var.herkesin yaşadıgı yerde ufakta olsa bir çevresi var.çevreni kullanarak onlara ihtiyacı olan malı bul ve aracı olarak komisyon al.mesela her il de bir meyve sebze hali vardır.bu insanlara domates biber elma erik gibi sebze meyve ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olabilirsin.mesela ben elma almak istiyenlere yardımcı olabilirim. diger bir örnek ise sucuk satışı.benım bır arkadaşım ankarada devlet memuru her ay afyondan sucuk getırıyor aylık 100 kılo sucuk getırıyor.kiloda 5 mılyon kazanırsın ve ayda 500 ytl ek getırın olur.hem bırkactane market baglantı yaparsın onlardan 3 ytl kar etsen 200 kıloda marketlere dagıtsan 600 ytl de oradan kazanırsın.sucuk içinde yardımcı olabilirim.
çevrenize bir bakın en cok büyüyün sektör hangisi.tabikii inşaat sektörü hiç durmadan büyüyor.peki inşaat sektöründe nasıl para kazanılır.mermer aracısı olablirsiniz.hemde hiçbir sermaye gerekmeden yapacaksınız.siz baglantıyı kurun ben size istediginiz sınıf istediginiz kalitede mermer ayarlayayım.bu iş bu aralar bayaa güzel kazandırıyor.
hfindik@hotmail.com
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye142 yazı
Girişimci dostum bu projen aklıma bir fikir getirdi!!müftelası olduğumuz koniks.com sitesinin yöneticileri ve adminleri hfindik arkadaşımızın ürün aracılığını faliyete geçirelim nasılmı, siz sitede bir bölüm açın ,adıda sıcak alım satım olsun, kim ne satıyorsa ilanını yazsın ,antepli üye pekmezini satsın ,urfalı biberini, karslı sı evinde yetiştirdiği balını ,tırakyalı üzümünü.daha sayamıyacağım ne ürünler tek gıda değil her sektör! Sahibinden com sisteminde olabilir .Bu site çoşar o zaman (:
buğün de kimseye muhtaç değilim çok şükür!!

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı
arkadaslar bu sıtede kacıncı kez acıldı bu konu ama kımse de guven olmuo bırbırıne karsı kımse ıs yapmıo... eger varsanız ben afyonda okuyorum bırıncı ıkıncı kalıte sucuk, lokum ve tavsanlı leblebısı temın edebılırım gıda muhendısı akrabam var kutahya ve afyondan sekerleme sucuk leblebı edınmek ısteyen benmle ırtıbata gecsın 0530 274 9493
www.unnicity.com
en kapsamlı ogrencı platformu

Yerleşim Türkiye / Bursa AfyonMeslek Reklam
Üye142 yazı

Olay güven meselesi değil çalışır bir sistemin olmaması ,yine aynı örneği veriyorum ama sahibinden .com bu işi hakkıyla yapıyor .nden bu sitede olamasın?açalsın bir bölüm katagoriler olsun gıda, giyim ,emlak vb. herkez satsın ürününü?

Üye142 yazı
Sevgili arkadaşım teklifin için teşekkürederim siteni gezdim şirin hoş bir site elinesağlık ama ben bu sitede mevcut üylerle yapmak istiyorum tabii sende siteni koniks.com gibi popüler bir site yaparsan niye olmasın?

Yeni Üye16 yazı
öyle olursa site bilgi ve paylaşımdan çok e-ticaret sitesine kaymaya başlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er