Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurt Dışından Gelen Araç

BaşlatanyurdalanTarih27/03/2017 22:12:58Yorum3

İlk mesaj
Üye170 yazı
Merhaba arkadalar. yurt disindan arac uzermize gunumuz yetmedigi icin baska biri uzerinden araci getirdik fakat 3/5 ay sonra sikayet uzerine arac kapatıldı,aracımız gumrukte kapalı aracı yurt dısına cıkarmak istiyoruzyapılması gereken nelerdir bilgi paylasacak arkadaslar lazım,klavye arızalı anca bu kadar yazabildim saglıcakla kalın ACİLDİR....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye14 yazı
Merhabalar.
Şikayet edildi diye birşey yok, ortada usulsüzlük var.
Gümrük Kapısından hangi araç geçtiyse, geçiş sırasındaki şöför üzerine araç verilir.Aynı şekilde yurtiçinde sadece o kişi o aracı kullanabilir.Kontrol sırasında farklı bir şöför bulunursa, araç bağlanır.
Siz en iyisi, gümrük müşavirliği yapan biriyle görüşün.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye109 yazı
 lık yap şikayet üzerine araç kapatıldı diye şikayetci ol, kanunları bilerek yapmışsınız.
araba kimin üzerine ise o kişi günlük yer kirasını ödeyip gümrükten arabayı alır
hangi ülkeden geldi ise o ülkeye geri ***ürür başka şansınız yok, hemen hemen aynı olay ile
bir komşum karşılaştı, günlük yer kirası dışında ceza ödedimi bilmiyorum oda ya 10 TL yada 10 EUR du günlük.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Üye170 yazı

Arkadaşlar mevzuatı azda olsa biliyorum.sizin dediğiniz gibi aracı tr ye getiren kullanır. Fakat durum böyle gelişti bilgisi olan arkadaşlararın yorum ve önerilerini bekliyorum.sağlıcakla....
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama