Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu Krizde 15. 000ytl'ye Ne İş Yapılır???

BaşlatanndmmrcnTarih24/10/2008 04:26:45Yorum25

İlk mesaj
Üye116 yazı
ARKADAŞLAR 15.000YTL İLE 140BİN NUFUSLU BİR İLDE NASIL BİR İŞ KURULUR.
BU KRİZDE TİCARETE GİRMEK MANTIKLIMIDIR?
GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Yeni Üye73 yazı
ben olsam bu zamanda parama hiç dokunmam...sıfır veya çok düşük sermaye ile yapılacak işlere yönelirim...Bugünlerde nakit para tutmak(tabi yastık altında değil bankada faizde veya repoda) en mantıklı yol görünüyor...

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye436 yazı
işler çok ama çok düşüK ona göre hareket et

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye116 yazı
15000ytl nin aylık faizi 108 ytl be abicim kime yeter???
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Editör5590 yazı
Git altın al. Sonra ense yap. Çalışana ekmek yok bizim ülkede bir müddet daha zannımca ...
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye116 yazı
erkan bey mail attım size bakarsanız seviniim.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Üye116 yazı
yanlız mail adresinizde bir problem var galiba iletilmedi maili geldi.
By NdM-mRcN.

Üye1714 yazı
Gıda işi yapabilirsin aslında. Ama sakın elektronik veya inşaat gibi dayanıklı tüketim mallarında iş yapma derim ben.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye116 yazı
evet mortgage zaten çöktü inşşat ile ilgili hiçbir iş yapılmaz.
Elektronik şüpheli.
Ama gida hiçbir zaman bitmeyecek gibi duruyor.
By NdM-mRcN.

Üye116 yazı
MAİL GECTİM SİZE TEKRARDAN GÖRÜŞMEK ÜZERE.
By NdM-mRcN.

Yeni Üye37 yazı
merhaba,bence bu kriz döneminde ytl'yi dolara çevirmek mantıklıydı fakat şuan dolar zigzag çiziyo en ucuz dolar seviyesini tespit etmek sonra zirve artışı belirlemek bunlar kolay değil birçok ekonomist bile bu konuda yorum yapamıyo fakat uzun sürede doların zigzaglar çizerek 2.5 ytl'ye ulaşacağını sonrada tekrar zigzagları çizerek düşeceğini söylüyo ekonomistler 2009'un ekimine kadar, bu sürede doların ortalama değeri 2,1 olabileceğini söylüyorlar fakat bunlar uzun zamanlar ve risk gereken işler,diyosunki bu parayı hemen kullanmam,parayı artırmam gerekiyo diyosan bu krizde en iyi şey ihracat olacaktır ve ihracatında yapılacağı en iyi adres asye ülkeleridir tabi nasıl bir ihracat yapacam diyosan bu senin bildiğin,çevrinin olduğu bir konu olmalı ve dile bağlı,eğer diyosun Türkiyede garanti bir iş yapmak istiyorum kriz ortamında en iyi sektör arkadaşın dediği gıda sektörüdür bence.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye116 yazı
teşekkürler...
By NdM-mRcN.

Yeni Üye37 yazı
birşey değil...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye503 yazı
))))))),verilen fikirlere bakarmısın,parana dokunma,faizini ye,bilmem ne vs,yahu hep boş insanlarmı girer buraya,ticaret ticaret ticaret,doğru zamanda doğru yerde ve doğru işler yapmak,her türlü sermayeyle kafayı çalıştırdıktan sonra dilediğin gibi katlarsın paranı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Otomotiv
Üye116 yazı
haklısın murat sana katılıyorum... önce cesaret...
By NdM-mRcN.

Yeni Üye71 yazı
merhaba
edirne küçük bir yer değil.sizde isterseniz kazanabilirsiniz.15.000.YTL de az bir para değil.
Metropol şehirler büyük olunca herkese mi satış yapılıyor.Yine bulunduğu bölgeye hitap ediyor.Tabii
gıda sektörünü onayladığınız için bunu yazdım.Trakya üniversitesi büyük bir kazançtır ilinize.bir çokta restorant var.Mesela üniversitenin yemeğini yapan taşaron firma ile görüşüp.paket salata veya soğuk
çeşitler yapabilirsiniz.Firma alım satım ve işçilikten
ve zaman hatta diğer genel giderlerden kurtulur.olmaz
ise moralinizi bozmayın.restorantlar var.hastaneler var.
kantinler var.çeşitlendirmek mümkün.Ama en azından
15.000 YTL sermayenin hepsini harcamadan.satışlarınız
dan gelir elde etmeye başlarsınız diye düşünüyorum.Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Dany?manlyk
Üye116 yazı
güzel bir fikir dodili arkadaşım dikkate alacagım cok sagol
By NdM-mRcN.

Üye920 yazı
Merhabalar;
Hangi ilde yaşıyorsunuz ?? Bu parayla ancak bayilik verebilirz..Değerlendirmek isterseniz www.granitsanat.com ya da www.vipgranit.com adreslerinden bize ulaşabilirsiniz..
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye17 yazı
bence 2 el otomobil işine gir heleki şu günlerde zorda olup aracını satan cok ınsan var ben krız dolayısıyla ek ıs olarak bu işi yapıorum tabı ıkıncı elde guzel bır baglantım var saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye32 yazı
bence 15 000 tl na git arsa al. ve yat. karnını doyursan yeterli. 10 sene sonra o arsayı sat 2 daire al banada teşekkür et.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye66 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - murat33
))))))),verilen fikirlere bakarmısın,parana dokunma,faizini ye,bilmem ne vs,yahu hep boş insanlarmı girer buraya,ticaret ticaret ticaret,doğru zamanda doğru yerde ve doğru işler yapmak,her türlü sermayeyle kafayı çalıştırdıktan sonra dilediğin gibi katlarsın paranı
arkadaşım sen hep boş konuşuyosun hadi ver ozaman bir akıl ne yapsın bu parayla ha söylermisin
herşey güzel olacak

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er