Son günlerine denk gelmişsin o günlerin. O günler Özal ile sona erdi. Özaldan sonra bir 7 - 8 yıl daha azalarak devam etti ve en sonunda bitti.
Ben Antep Büyük pasajdan 12.500 TL ye TV üstüne konabilen porselen biblolar alır bunları 125.000 TL ye satardım öğrencilik zamanlarımda. Süt takımlarının yemek takımlarının fiyatlarını artık hatırlamıyorum ama hepsinde kar marjı böyleydi. Buna rağmen millet kırılmış gibi alırdı.
Üsküdar Cuma pazarından 2500 TL ye aldığım spor yelekleri 25.000 TL ye satrdım ki herkes fiyatının ucuzluğuna inanamayıp alırdı. Süper günlerdi o günler.
Televizyonun 1 kanal olduğu günler. Özal 12 tane kanalımız olacak demişti de ben bile 12 tane kanalı nasıl izleyeceğiz öyle şey olur mu diye aklıma sığdıramamıştım. Şİmdi nasıl sığdıramadığı artık idrak edemiyorum.
Artık Almanyada ki fiyatla Dubai deki fiyat birbirini tutuyor, sadece arada gümrükten doğan faklar var. Dünya küçücük bir şey artık. Amerikada bir adamın elindeki video kamerayı 2. el bulup alabiliyoruz.
Herkes ama herkes (bir fabrikadaki kaynak ustası bile ) ithalatcı, ihracatcı olabiliyor. Evindeki bir internetin ucunda herşey. Birazda sermeye hepsi bu işte.
Artıkl böyle ballı ürünler yok. Artık kendi yeteneğinle kimsenin yapamadığını yaparsan para var. Kimsenin ulaşamadığına ulaşırsan para var.
Güzel günlerdi o günler.