Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Günde 600 Ytl Kazan

BaşlatanthesefirimTarih21/10/2008 17:21:01Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
bursa istanbul izmir in vazgeçilmez tadı karyoka anadolu güney ve karadenizde şehir lere bayilikler verilecek başlangıçta 100 kutu ile başlıcaksınız 1800 ytl yapar bunları sattığınız zaman 600 ytl karınız olacak nerelere satcaksınız marketlere büfelere pastahanelere kuruyemişçilere tekel bayilerine kendinize çalışaksınız hiç bir bayilik şartı yok sattığınız ilde sizden başka satanda olmucak bu işe şimdilik tek kalem ürünle başlanıcak eğer pazar oluşturabilirseniz kendi markamızın ismini kullanarak işletmede ücretsiz olarak açabilceksiniz 50 çeşide yakın ürünümüz bulunmaktadır

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye74 yazı
beyler bu urun cok kucuk yanı goz doldurmuyor.ve raf suresı sorunu var.ıade alınmıyor.bunlarıda bılmıs olun
fatih

Yerleşim Türkiye / ManysaMeslek Çevirmen
Yeni Üye47 yazı
fatih25081981 50 ykr şa 1 kiloluk karyoka yapalım ozaman gözün doyarmı kardeşim iade problemi diye bi durum yok kimse mağdur kalmıyor ayrıca 40 gr lık çikolatalı kestane şekeri magnumun çikolatasından daha büyük

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı

Lütfen irtibat bilgilerinizi mail atın.
ozturkmen_7@hotmail.com
Girişimci ruhunuz hep yanınızda olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye71 yazı
merhaba arkadaşım numune nasıl temin edebiliriz. mahamad-27@hotmail.com. mail atın adres bilgileri vereyim saygılar
ben beni bırakırsam , sen beni bırakma YaraB

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye339 yazı
Tahmini olarak 1 kg ye 25 adet ürün geliyor sanırım. yurtiçi kargonun sitesinden hesaplatıldığında fiyat olarak 8 ytl gibi bir fiyat çıkıyor bunuda 25 adete bölersek 40 grlık ürün başına 0.32 tl gibi bir nakliye maliyeti çıkıyor bu durumda ürün nasıl 1.25 tl den satılabileceğini anlamadım beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Kargo herzaman normal nakliyeden pahalıya gelir mantıklı olan kamyon ile yüklü miktarda ürünün nakliyesini yaparak fiyat rekabetine girmek.
Gıda toptancılarında gözlemlediğim kadarıyla bütün ürünler kamyonlar ile geliyor birtane kargo şirketi arabası göremedim nedeni belli kargonun yüksek maliyetli olması.

Yaklaşık Gönderi Tutarı : 6,79 TL (KDV dahil değildir)
KG / DS : 1
Çıkış Merkezi : Bursa
Varış Merkezi : İstanbul
Tazminli Adrese Teslim
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye47 yazı
100 kg karyoka kargo ücreti 100 kutu yani : 80 ytl 100 kutudan kar :520 ytl
1 kutu olarak hesaplamışın sen ondan fazla çıkarmışsın
BU İŞİ YAPMIYORUM OTOMOTİVLE İLGİLENİYORUM YAPCAM DİYEN ARKADAŞ VARSA GELSİN BURSAYA
YARDIMCI OLURUM ALIR GİDER MALZEMEYİ

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar Ben Doğan BALCI. Tarakyanın tam ortası Kırklareli ili Lüleburgaz İlçesinde ikamet ediyorum. Konu ile alakalı bilgi vermenizi rica ediyorum. web siteniz varsa mail adresiniz varsa Cep numaram:
0535 425 23 00 mail adresim: trakyalidogan@hotmail.com benimle irtibata geçerseniz sevirinirm.
doganbalci

Yerleşim Türkiye / LüleburgazMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
Adım Doğan BALCı . Cep Numaram: 0535 425 23 00 mail adresim:trakyalidogan@hotmail.com
Bulunduğum şehir Trakyanın tam ortası Lüleburgaz. Konu ile benle irtibata geçmeniizi rica ediyorum...
doganbalci

Yerleşim Türkiye / LüleburgazMeslek Ticaret