Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Günde 600 Ytl Kazan

BaşlatanthesefirimTarih21/10/2008 17:21:01Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
bursa istanbul izmir in vazgeçilmez tadı karyoka anadolu güney ve karadenizde şehir lere bayilikler verilecek başlangıçta 100 kutu ile başlıcaksınız 1800 ytl yapar bunları sattığınız zaman 600 ytl karınız olacak nerelere satcaksınız marketlere büfelere pastahanelere kuruyemişçilere tekel bayilerine kendinize çalışaksınız hiç bir bayilik şartı yok sattığınız ilde sizden başka satanda olmucak bu işe şimdilik tek kalem ürünle başlanıcak eğer pazar oluşturabilirseniz kendi markamızın ismini kullanarak işletmede ücretsiz olarak açabilceksiniz 50 çeşide yakın ürünümüz bulunmaktadır

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye19 yazı
karyokadan bahsedersen sevinirim kac grlık kutular içinde 1800 ytl yeter yazmışınız ama 100 adedete tanesi 18 YTL ye tekabul ediyor nasıl 600 ytl kazanacagız bahsedersen sevinirim kolay gelsin ii calışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye47 yazı
1 adet 75 ykr size gelişi
24 adet 1 kutu 18 ytl
siz bunu per akendede 1.25 2 ytl arası giden bir ürün yerine göre misal otogarlarda 2 ytl markette 1.5 gibi
siz toptan satçağınız yerlere 1 ytl den burakçağınız
bu karyoka çikolatalı kestane şekeri ürünüdür tadı çikolatadan cok daha kalite bir tattır resimleri ve daha fazla bilgi msn nede görüşülebilir ancak istanbul bayimiz mevcuttur

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye80 yazı

Site adresiniz nedir ?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Üye127 yazı
Sn thesefirim ürün hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.Örneğin üretim son kullanma tarih aralığı ne kadar olan bir ürün.markası nedir ürün resimleri detaylı fiyat listesi sunabilirmisiniz koli içi adet gibi detaylarıda tabi.Ayrıca resmi satış olacak sanırım faturalı yani.Kayseri için değerlendirmek isterim verdiğim adrese bilgi ulaştırırsanız memnun olurum. uckan38@yahoo.com saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Üye127 yazı
msn adresinizide verirseniz memnun oluruz.

deleted60 yazı
yurtdisi dusunurseniz ilgilenebilirim.yurtdisi derken amerika.gemiyle gelmesi 1 ayi bulur yani.o kadar dayanir mi sizce?bir de geldikten sonrasi var tabi rafta beklmesi vs.

Yerleşim / TexasMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
şuan türkiyedemisiniz bahsettiğim ürün dayanmaz fakat 2 yıl kullanma tarihli ürünümüzde var

deleted60 yazı
hayir turkiyede degilim.2 yil dayanikli olanlar genelde kavanozda veya teneke kutuda sanirim.tat bakimindan arasinda cok fark var.yani normal kestane sekeri icin durum boyle.sizin bahsettiginiz urunde de ayni mi?yani alip buraya getirirken satici hic bir fark yok arasinda ayni urun demisti ama cok fark oldugunu burda acip tadinca anladim.neyseki fazla almamistim.

Yerleşim / TexasMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
kavonozların 2 yıl son kullanımları benim dediğim ürünün 1 ay gemide falan gitçek ürün değil yani

Yeni Üye13 yazı
İyi Günler

Bizde ürünle ilgili bilgi almak istiyoruz Trakya bölgesindeyiz. Temas bilgileri, fiyat, ürünle ilgili bilgi vs. için info@benildanismanlik.com adresimize mail atabilirisiniz.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Mühendis
Yeni Üye47 yazı
ürün hakkında bilgi teslimat herşey yazılı bidaha açıklıyorum :
Ürün adı karyoka ( çikolatalı kestane şekeri)
imal edildiği şehir bursa
ürünün raf ömrü süresi 1 ay
iade 1 ay sonunda verdiğiniz işletme satamadıysa iade alıyosunuz bana veriyosunuz bende yeni tarihlilerini veriyorum tedbir olarak her işletmeye ( market hipermarket kuruyemiş tekel bayii pastahane vb )1 yada 2 kutu buraktığınız takdirde iade sorunu yaşanmıyor
fiyat ürün kutu halinde toptan veriyoruz 1 kutusu 18 yt
siz 1 kutudan karınız 6 ytl oluyor siz 24 ytl den veriyosunuz
1 kutuda 24 adet karyoka var
eğer gelip bursadan almak isterseniz 70 ykr şa geliyo size karyokanın 1 adeti biz getirirsek 75 ykr oluyor
taşınması nakliyesi zahmetli bir iş özel havalandırmalı araç gerekir onun için biz adresinize kadar getiriyoruz hiç bir ücret almadan
bu işin bayiliğini almak isteyen arkadaşlarım kendi ulaşım bilgilerini bana özel msj atsınlar 10 bayi olduğumuzda daha detaylı değerlendirip işleme koyulcak
sizin bu işe girmeniz için araca ihtiyacınız yok sermaye yatırmanıza gerek yok benim gönderceğim numuneleri gezdirceksiniz işletmelere rağbet olduğunu gördükten sonra yatırım yapcaksınız hiçbirimiz hiçbir zarara uğramıcak siz işletmelere gezdirirkende bi kaç kutu tattırmak için fazladan verilecek fatura isteyenlere fatura kesilecek 1 ytl den karyokanın tanesini verceksiniz 1.25 ten onlar satarsa 6 ytl de onlara kalıyor süper bir kar marjı bursada ürün 2 ytl ye kadar satılıyor ürün çikolataya göre biraz pahalı ama tat olarakta kalite olarakta daha üstün bir yiyecek peki biz neden gelip işletmelere burakmıyoruz onu yapabilmemiz için ayrı bir ekip olması lazım 10 şehirde dağıtmaya kalkarsak 1000 adet ürünü bu 20 güne tekamul eder fakat sizin en fazla 1 yada 2 gününüzü alır üç beşgün sonra vereyim parasını der işletme bizim bunu tahsil etmemizde bir problemdir ama sizin şehrinizdir çoğu şeye vakıfsınızdır bu ürünün gitçek yerini bilirsiniz yer yol bilirsiniz vb hayırlı günler

Üye281 yazı
Bende ilgileniyorum ürününüzle msn adresini eklerseniz yahut adresinizi verirseniz görüşebiliriz.

canerkus@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
thesefirim@hotmail.com arkadaşlar kendi iletişim bilgilerinizi bana konikse özel msjj olarak atın 10 kişi olduğumuzda sizinle iltibata geçilecek

Yeni Üye47 yazı
merhaba arkadaşlar
bu işi yapmak isteyen arkadaşlarım lütfen
adı soyadı
hangi şehirde yapmak istediği
cep tel nosu
msn adresini
koniks te bana özel msj olarak yollasın msn deki msj ları siliyorum

Yeni Üye31 yazı
bu iş kafanıza yatmadıysa gunde 50 100 ytl arası kazanabılırsınız sadece gırısımcı olmanız yeterlı....

www.unnicity.com dan ıletısıme gırın
www.unnicity.com
en kapsamlı ogrencı platformu

Yerleşim Türkiye / Bursa AfyonMeslek Reklam
Yeni Üye47 yazı
arkadaşlar şu an 5 kişi falan olduk yokmu risksiz para kazanmak isteyen

Yeni Üye47 yazı
İMALAT FİYATINA ÇİKOLATALI KESTANE ŞEKERİ
50 GR KARYOKA 75 YKR DEMİŞTİK 1 KUTU : 18 YTL
GRAMAJI DÜŞÜRDÜK 1 KUTU : 12 YTL OLDU
FİYATLAR EN AZ 100 KUTU ALIM İÇİN GEÇERLİDİR
KARGO ALICIYA AİTTİR
BU İŞ SEZONLUKTUR ŞU AN TAM SEZONU MAYISA KADAR YAPILABİLİYOR
İLGİLENEN ARKADAŞLAR

AD SOYAD
TEL
YAPACAK OLDUĞU ŞEHİR

YAZSINLAR ÖZEL MSJ OLARAK

Yeni Üye6 yazı
Yemezler bunu
Gelecek kaygısı bir gün son bulacak...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Grafiker
Yeni Üye47 yazı
sn balci_bey kestane şekerinimi yemezler diyosunuz yaptığımız ticareteme halel getirmeye çalışıyonuz amacınızı anlamadım açıklarsanız

Üye127 yazı
sn theserifim sanırım satış politikalarınızda değişiklikler olmuş çözemedim gitti,bu mal kargo için uygun değil demiştiniz şimdi kargo alıcıya ait diyorsunuz.Madem kargoya vereceksiniz 10 kişinin anlamı nedir açıklarmısınız lütfen.Ayrıca sezon da biter bu şekilde giderse.Başarılar

Yeni Üye47 yazı
ewet sattığım ürün 50 gr dı 40 gr ma düştü fiyatta düştü kargoyla görüştüm ben güvenmiyordum kargoda gitçeğine bozulur diye düşünüyordum çikolata tatlıda taşınıyormuş ona göre önlemleri varmış kargodada problem yok onun için 10 kişiyede gerek kalmıyor satış yapmak isteyenler bilgilerini yukarıdaki gibi yollasın

Yeni Üye47 yazı
bursada ikamet eden kendi aracıyla çalışacak seyahat engeli olmayan arkadaşlar aranıyor
iş tanımı
çevre illere karyoka pisolata yani pişmaniyenin değişik versiyonunun pazarlaması

Yeni Üye32 yazı
Ortalama nakliye ne kadar biniyor maliyete?

Ayrıca ilk başlangıçta numune gönderiyormusunuz? Yada az sayıda deneme gönderimi. Zira hiç denemeden 100 kutu almak pek uygun gözükmüyor.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye47 yazı
başlangıçta 1 kutu gönderiyorum 1 kutu 24 adet bu kutuyu dolaştırabilirsiniz beğendiğiniz taktirde alıp istediğiniz yere burakabilirsiniz 1 hafta sonrada parasını alırsınız daha hız lı satış yapmış olursunuz 100 yerine günde 500 kutu da satabilirsiniz veresiyeyle tamamen sizin durumunuza bağlı 100 kutuya tahminim kargo ücreti 100 ytl yi bulur

Yeni Üye47 yazı
arkadaşlar bir sürü ilimize numune yolladım fikirlerinizi paylaşırsanız burada sevinirim başaranlar nasıl başardıklarını başaramıyanlar neden başaramadıklarını saygılar

Yeni Üye94 yazı
arkadasım sakarya bayiniz varmı yoksa bende ilgileniyorum davutozer@mynet.com görüşmek dileği ile

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
sakarya pişmaniyenin anavatanı sayılır kestane şekeri işini yapanda çok var orda saygılar

Yeni Üye44 yazı
arkadaşlar 18 ytl. den 12 ytl ye gerileyen bir fiyat politası mevcudundan bahsetmişsiniz size mualefet olmak gibi bir niyete sahip deyilim fakat 18 ytl den 12 ytl ye gerileyen bir fiyat analizi demek %40 marj ekseni kapite etmek demek ee birde bunun üretim entegresyonuna bakarsak %50 lik bir orana sahip oluruz bunun maliyet açıklamasıda o zaman 3.50 ytl ye düşer. konu üzerine sizinle görüşerek bir ara yol bulabileceğime inanıorum bu arada ben antalya bölgesinde %43 lük bir restoran pastane ve market grubuna hizmet ***üren ambalaj deposu sahibiyim eğer görüşmeyi düşünürseniz huseyin-solak@hotmail.com
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye47 yazı
sea_blue07 arkadaşım yazıları iyice okumadan yada anlamadan yorum yapmışınız 18 ytl den 12 ytl ye geriliyen bir fiyat politakısıda nedemek 50 gr lık 18 ytl idi 12 ytl olan 40 gr lık anladınız umarım maliyet açıklamasına falanda inceleyemessin sen üretmiyosun bu ürünü biz üretiyoruz fiyat bu 8 tane firma var bursada araştır işine gelenle çalış