maddiver neden plovdiv diğer şehirler varna,sofya olamazmı.ben yaklaşık 3 aydır bulgaristan üzerinde araştırma yapıyorum tabiki buradan değil giderek gezerek avukatlarından muhasebe sistemlerine kadar hemen hemen her alanda ticari bilgiler topladım.inan imkansızlıktan dolayı ne işler keşfettim ama bir yatırımcı bulamadım.sebebi de insanımızın feodal yapısından kaynaklanıyor.halbuki bir adım ötemizde hayat şartları sosyalliği çok güzel yaşanacak bir ülke.ama insanımız gözünde çok büyütüyor işte orda ne yaparız dil bilmiyoruz yol bilmiyoruz.ben orada alt yapıyı hazırladım yeğenim avukat diğer yeğenim turizm şirketi var,amcam oralı halam oralı gittiğim zaman bi sorunumuz yok.kalacak yerim yurdum var.bekliyolar gel burada iş yap pazar bakir ,pazarda çok eksik iş alanları var.sen güzel bir iş alanı tercih ettiğin için dikkatimi çektin o yüzden böyle yazma isteğim oluştu.2 arkadaşımla gittik oraya onların durumları var gittiler gördüler işleri ama dediğim gibi feodallıkları onları burdan ayırmadı.halbuki burda işler okadar kötüye gidiyorki insanlar hala kendini avutuyor.dahada kötü olacak.neyse eğer iş fikirleri ile görüşmek istersen msn adresim
can.batin2003@hotmail.com .