Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortaklik, Bayilik Veya Temsilcilik

BaşlatankörflanşTarih12/03/2017 17:47:56Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Kıymetli arkadaşlar;

Bursada yaşıyorum, 42 yaşındayım 20 yıldır iş hayatındayım büyük bir şirkette yönetici iken eylül 2016 itibariyle ayrılmak zorunda kaldım. Biraz dinlendim şimdi Bursa'da kendi işimi yapmak istiyorum. Maddi sıkıntım yok kenara çekilmek için çok erken bir yaşta olduğumu düşündüğüm için çalışmak istiyorum. Bursa'da halen iş yapan, işini geliştirmek isteyen, yalnızlık çeken doğru, düzgün ahlaklı ve kaliteli arkadaşlarla ortaklık yapabilirim. Piyasası ve para kazandırma potansiyeli olan işlerin bayilik ve temsilciliğini alabilirim. Bursayı ve piyasasını çok iyi tanıyan prensipli çalışan birisiyim. Hayatım boyunca uydur kaydır iş yapmadım. Önceliğim para kazanmak değil kaliteli insanlarla elle tutulur kaliteli işler yapmaktır. Bu nedenle büyük küçük her türlü teklife açık olduğumu bildirir, herkesin işlerinde kolaylıklar dilerim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye34 yazı
Tarımsal girişimler ve ortaklıklar da olabilir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye192 yazı
Bence bir şekilde ihracata yönelin..ülkemiz hiçbir işi hiçbir çapta yapmaya müsait değil uzun süredir...ve daha da uzun süre böyle olacal gibi..yazık etmeyin maddi manevi emeklerinize..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı

Kayinco haklı olabilirsiniz hiç biryerde yaprak kimildamiyor kimle konuşsak kime danışsam sermayenin koru doğru zaman değil diyor herkes cok ümitsiz herkes hayatından şikayetçi çok enteresan hiç böyle bir dönem görmemiştim

Üye192 yazı
İmkanı olan herkesin gözünü yurtdışına çevirmesi lazım..yurtiçinde ancak cepten çok para gider işletme masrafları olarak..bu da dayanılacak birşey değil..varınız yoğunuz kaybolur..

Yeni Üye34 yazı
Ihracaat derken neyi kastediyoruz yada yurt dışı derken hangi ülkeleri kastediyoruz biraz aciklarmisiniz

Üye192 yazı
Yurtdışına mal satmayı kastediyorum..ülkerler tamamen sizin kurabileceğiniz bağlantılarla alakalı.mesela ben rusyaya bayan iç çamaşırı gönderiyorum ve şuan kot için çalışmalarımız var....sizin nerelerle ve hangi ürünler için kontak kurabileceğinizi bilemem.ben ancak rusya için fikir verip destek olabilirim..

Yeni Üye34 yazı
Ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Bursada bir arkadaşımız İskandinav ülkelerine yıllardır penye gönderiyor hemde fason üretimle ancak sizinde dediğiniz gibi herseyden önemlisi sağlam bağlantılar kurabilmekte.

Üye192 yazı
Açıkçası ben koniks sayesinde başladım geçen sene..halihazırda var olan hazır bir düzen içinde ticaret yapıyorum..ve yine koniksden tanıştığım ankaradan bir inşaat mühendisi de bizimle çalışıyor 3 aydır...yani koniks çok iyi bir platform tabi ciddiyetle hareket edip kıymetini bilene..

Yeni Üye5 yazı
bahçe ve yazlık vıllara mustakıl evlere ve sıte bınalarına lojmanlara kucuk ve gosterıslı ahsap cit ve çiçeklikler yapmaktayız ilgilenenlere duyurulur

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ymalat
Yeni Üye82 yazı
Korflans ayda 30/40bin arası net kar eden işletmeye ortak olmak istermisin
tamamını da almak istersen oda olur
Kurulu kurumsal işletme
elemanı kadrosu oturmuş
eleman sorunu yok şirketten istedigin n zamn istediğin kadar personel alabilirsin
kısaca karlı is niyetin para kazanmak mutlu olmak kafanı rahat olmasi elitbi yerde patron olmak huzurlu olmasa tam sana göre.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Üye142 yazı
sayın körflanş,

Patenti alınmış deneme üretimi yapılmış, testlerden başarı ile geçmiş bir ürün için , ortaklık, kar payı, yada üritimi yapıp kendiniz satmak isterseniz irtibata geçiniz lütfen.
caliskanh@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tyson
Korflans ayda 30/40bin arası net kar eden işletmeye ortak olmak istermisin
tamamını da almak istersen oda olur
Kurulu kurumsal işletme
elemanı kadrosu oturmuş
eleman sorunu yok şirketten istedigin n zamn istediğin kadar personel alabilirsin
kısaca karlı is niyetin para kazanmak mutlu olmak kafanı rahat olmasi elitbi yerde patron olmak huzurlu olmasa tam sana göre.

detay gönderebilirmisin mail adresime

Üye433 yazı
sa , hangi sektörlerde bilgi birikimine sahipsiniz,ayrıca ilgi alanınız nedir acaba, bunları pek deşifre etmemişsiniz...?
neden sordun;
bursada kimsenin yapmadığı ve inşaat firmalarına hitap edecek bir üretim var önümüzde yapmayı düşündüğümüz...

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye22 yazı
%100 Net Kazanç ile belirlediğiniz yatırım miktarını sözleşmeli 6ay sezonluk dönemde truzim dış ticaret alaninda işletip belirlenen süre sonunda hiçbir masrafa dahil olmadan yatırım miktarinizin iki katı %100 net Kazanç olarak iade ediyoruz kişi ve yatırım miktarı sınırlıdır detaylar görüşülür.
Yy

Yerleşim Türk ve Caicos Adalary / AntalyaMeslek Turizm
Üye518 yazı
Bulunduğunuz bölgede belli bir sermaye bağlamadan bayilik almaya sıcak bakar mısınız?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye105 yazı
Tobb duzenli olarak yayinladigi bunlara internetten de ulasabilirsiniz.ic alim talepleri dis satim talepleri var.Buralarda ulmere resmi makamlatinca ulkemize ihtiyaclarini bildiriyor.Bence incelemelisiniz. Bursa gibi bir yerde fason olarak alacaginiz her turlu havlu bornoz gibi urunleri buralara satabilirsiniz.
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat