Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Yardim !! Bayan Giyim Satisi Yapan İnternet Sitesi

BaşlatanizmiRRTarih07/03/2017 21:03:45Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Oncelikle merhabalar..
Bir suredir forumunuzu takip ediyorum.Tecrubelerinz ile bna faydali olabilecegnzi dusundum.Enstitunun moda tasarimi bolumunu bitirdim.iyi bir firmada stajimi tamamladm fkat bna is kapisi olarak acilmadi..
İleriye yonelik kndi markami kurmak gbi planlarm var.oncesnde internetten online giyim satisi yapan bir site kurmak istyorm.nasl bir yol izleyecegim bu isin proseduru nedir ?
Vesselam..
Gerek yok her sözü, laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana ..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye6 yazı
Merhaba izmiRR bu işi yapmak zor heleki tanınmamışsan sana iş imkanı sunabilirim kalıp bilgin ne durumda
nurten-daldal@hotmail.com
nuresilla bana ulaş.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye77 yazı
@izmiRR öncelikle kendi yaptığınız ürünlerin veya alacağınız ürünleri instagram vasıtasıyla çeşitli etiketlerde paylaşın zaten oradan taleplar alırsanız devamında internet sitenizide açarsınız.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Yeni Üye13 yazı

Konu hakkında bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
İlginiz icin tesekkur ediyorum arkadaslar..fakat tasarim urunlerimi degil,toptan seri halinde hazir urun alip onlari satmayi dusunuyorum
Gerek yok her sözü, laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana ..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Üye117 yazı
Ihrac fazlasi urunler bulup bunlarla devam edebilirsin ancak bunlarda seri sorunu yasama olasiligin olabilir fakat bilindik markalar oldugundan kolaylik saglayabilor sana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye72 yazı
E-Ticaret sitesi üzerinden toptan, seri satış yapmanız oldukça zor olacaktır. Bunun yerine E-Ticaret sitelerine ve instagram hesaplarına uygun fiyattan bayilik verebilirsiniz. Ancak normal kullanıcıya ulaşıp tekli satışlar yapacaksanız ilk etapta sosyal medya üzerinden mi yoksa İnstagram üzerinden mi mağaza açacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Bu uzun bir süreç iki yolunda farklı prosedürleri mevcut. Ve bir e-ticaret sitesi oluşturup bundan kar etmek oldukça masraflıdır. Şuan sırf Facebook üzerinden 150.000 TL'lik reklam kampanyaları yöneten şahıslar var. Bunlar bilindik markalarda değil. Rekabeti ve edilen karları siz düşünün.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar. İstanbulda bay bayan jeans imalatımız var, ihracat konusunda müşteri potansiyeli olan bizi yönlendirebilecek ya da beraber çalışabileceğim arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlarla görüşmek isterim. Markamız esvinajeans, facebook ya da web sayfasından modellerimizi inceleyebilirsiniz
tel +90 5052715438
mehmetselvi10@gmail.com

https://www.facebook.com/esvinajeans/?ref=aymt_homepage_panel
mehmetselvi10@gmail.com
Tel : +905052715438

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil