Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

50 Kilo Döner Satan Yer Devri

BaşlatanrebenoTarih06/03/2017 21:07:57Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Bir sanayi sitesinin güzel bir noktasında devren dönerci dükkanı satılıyor 280 bin devir parası var ve 5 bin kirası var 8 elemanı var ve günde 3 bin cirosu var sizce bu yatırım mantıklı olur mu usta konusunda sıkıntım yok bu arada

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye7 yazı
Güncel

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Y?siz
Üye546 yazı
Eleman maliyetini (sigorta,yemek vs) günlük 100 liradan hesaplasak 100x8= 800 lira yapar.
Aylık kira gideri 5.000 tl + stopaj = Ortalama 6.000 tl diyelim.. Günlük = 200 lira kira gideri
Elektrik,su,telefon = 1000 lira desek(yazın klima,kışın ısınma gideri dahil) = 33 lira fatura gideri

bunlar sabit giderlerin ortalama 1.000 tl. Bunlara vergi+döner eti+ekmek +salata gibi giderleri ekleyerek genel bir ortalama çıkartman gerekiyor.

Ek olarak bildiğim kadarı ile ortalama %30 döner fire verir.Yani 50 kg takarsan 15 kg kadar ateşte eriyip gidecektir.Tecrübeli kişiler illaki yardımcı yorumlar getirecektir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye99 yazı

Ciro 3000 se 50 kg döner satamıyor demek ki...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Yeni Üye68 yazı
Ciro dediğin gibi olursa 20 civarı kalır.

Kapora ver bir ay işin başında dur.

Ciroları teyit et, kazancı teyit et, sonra devir al.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye53 yazı
Kardeşim kaç ekmek satıyor yarım döneri kaç paraya satıyor bunlarda önemli ben izmitte döner Cide müdürlük yapıyorum daha fazla bilgi istersen tlf 05454632101 süleyman arayabilirsin

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ticaret