Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

20 Yasında Patron Olmak İstiyorum!

BaşlatanoZeTarih17/10/2008 12:21:28Yorum23

İlk mesaj
Üye239 yazı
merhaba arkadaslar..yaşım genc ama bi yerden baslayamadım bir türlü...internet sitesi fason mal marka yaratmak vs gibi düşüncelerim var ama tam karar veremiyorum ayda en fazla 100 ytl lik bir yatırım yapacagım ama uzun vadede iyiye gidecek bi iş varmıdır..ne tavsiye edersiniz?
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye239 yazı
hım mantıklı abisi..ama yatırım yapsam daha iyi olabilir;)
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye25 yazı

100 değil 170 ytl lik ürün alımı ile %43 iskontolu ürünalmanızı sağlarım ve çalışmanızla süper ürünler,süper bir marketing plan ile sizin patron olmanızı ve çok kazanmanızı sağlayabilirim.
beni arayın
yonetim.kontrol@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye239 yazı
pekala nedir?
Kitap okuma,Hayal kur!

Editör5590 yazı
20 yaş süper bir yaştır. 20 yaş tadını yaşamak için daha 5 - 6 seneniz var. Sonra artık 20 li yaşın adı kalmaz. Ancak şundan eminim ki 20 yaşında patron olamazsınız. Bu yaşlarda piyasada gezen biri eğer yetrince akıl sahibi ise ( cin gibi zeki değil akıllı efendi olmak yeterli ) vurgunlar yapabilir. Çok paralarda kazanabilir. Ama asla bu parayı daha da çoğaltacak stabil ve tıkır tıkır işleyen uzun vadeli işler kuramaz. 20 yaşındaki insanda durgun gölün potansiyel enerjisi yoktur. Akan suyun oyma gücü, kinetik enerjisi vardır. Hızla gelir geçer.

Sevgili Oze boş durma krize falanda kulak asma gücünün yettiği aklına yatan işleri tereddütsüz yap boyunu aşıyorsa uğraşma. Başkaları ile iş yapma kendi başına yap. Bu yaş bunu kaldırır.

Eğer eline biraz para geçerse bunun bir kısmına uzun yıllar elini süremeyeceğin bir yatırım yap harcama. Arsa al mesela. Kavak ek bir yerlere. 10-15 yıl sonra ilaç gibi gelir bu yatırım sana.

Bu yaşta gelen patronluk geldiği hızla geri gider en azından bu riski çok yüksektir. Patronluktan ziyade cebine giren parayı hesap et. Örneğin amele ol ama ayda 10 bin kazan bu patron olmaktan daha önemli olsun. Bankada bol paran varken amele tulumunu çıkarıp takım elbiseyi giydiğin ve/veya eski kasa bile olsa kapındaki E200 e bindiğin anda zaten patronsun ama yoksa 5 kuruş takım elbise seni kurtarmaz E200 ü de zaten alamazsın eski model 10binliğini bile !!

Babamız ne süper bi adammış dedirtecek kadar çok kazan inşallah . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye239 yazı
saol akincselcuk bu söylediklerini düşüneceğim...bu ironik bir başlıktı, belki benim gibi düşünen birileri vardır,içlerini dökerler diye söyledim birazda...onun için haklısın ama yinede yatırım olayını az bir meblagla yapacagım..örnegin aylık 100 ytl ne yatırımı yapılabilir ne tavsiye edersin akinselcuk?
Kitap okuma,Hayal kur!

Yeni Üye35 yazı
Merhaba bende 25 yaşındayım ve son 2 senesi çok ciddi olmak üzere toplam 4 yıldır bir iş yapmaya çalısıyorum az çok sermayemde var ama birtürlü karar verip ,cesaret edip bir iş yapamadım 200 m2 boş mağaza duruyor 30-40 sermayemde var ama hala boşum ve gün geçtikçe kendime olan güvenim azalıyor ...
m.m.arslan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
oze kardes akmaz kokmaz bi mal bulup kendi isini kur mantikli benimde senin gibi düsüncelerim var ve hayata gecirecem ak1n selçuk biraz tecrübeli ama onun söyledikleri uzun vadede olacak i_ler bize kisa vadede naki t laz1m
ozannn

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı
oze kardes akmaz kokmaz bi mal bulup kendi isini kur mantikli benimde senin gibi düsüncelerim var ve hayata gecirecem ak1n selçuk biraz tecrübeli ama onun söyledikleri uzun vadede olacak i_ler bize kisa vadede naki t laz1m

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye1714 yazı
oZe: ''bana iş söyle ben yaparım'' diyorsun yani. Tamam. 100 YTL sermayen var dimi. Kumanda bul şu bir liraya alınıp 5 liraya satılan çin mallarından ve sokak sokak gez apartmaları gez ve satabilirsen 10 kumanda günde. sen her işi yaparsın!
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye239 yazı
rterzioglu bana neden sert davranıyorsunuz anlamıyorum...ayrıca ozann arkadasım size merhaba diyorum ve nakit para kısa surede nasıl ckazanılır bunu bana sormamanızı rica ediyorum..çünkü bu bilgi bulunması en zor bilgidir.
Kitap okuma,Hayal kur!

Üye1714 yazı
biz sana sert davranmıyoruz ki. Sadece seni yönlendirmeye çalışıyoruz. Hiç daha önce bir işte çalıştın mı ?

Benim dediğimi dene o zaman ne demek istediğimi anlarsın. İlk para kazanma sevincini ömür boyu unutamazsın. Bu sana güven ve güç verecektir. Ama bunu öyle bir sıkıntı içinde yapmalısın ki sana hırs yapsın.

Eğer daha önce hiçbir işte çalışmadıysan o ilk kumanda satışında benim söylediğiklerimi daha iyi anlayacaksın.

Sen hala ilk kumandanı satmadın mı ? :))
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye239 yazı
malesef..bu tip işleri yapabilecek bi çevrede degilim..buralarda olmaz nufusumuz 80 bin:)
Kitap okuma,Hayal kur!

Üye239 yazı
üzgünüm..keşke fatih terim aldığı 260 milyarlık maaşın 1 milyarıyla sponsor olsa kendisine 2 yılda 10 katını veririz ama neyse :)
Kitap okuma,Hayal kur!

Yeni Üye25 yazı
80.000 nüfuslu bir çevre müthiş bir potansiyeldir bizim işte ayırca sadece bulunduğunuz yerle de sınırlı değilsiniz.
Bilgi almak için lütfen toplantıya geliniz.Orda Kütahyanın kasabasında müdür olan ve ciddi rakamlar kazanan kişileri göreceksiniz.
Bu talebi sohbet olsun diye yazmadıysanız beni arayın
yonetim.kontrol@gmail.com

Üye239 yazı
nedir konu açarmısınız? burdakilerinde duyma ihitiyacı güttüğüne eminim.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yeni Üye25 yazı
Sayın, oZe
Burda anlatırsam büyük ihtimalle reklam olur,Ayrıca uzun sürecek bir bilgilendirmedir.Geniş bilgi almak isteyen arkadaşlarım için mailimi vermiştim. yonetim.kontrol@gmail.com ya da teleonla arayabilirsiniz.
2123255407
İlginiz ve ayırdığınız zaman için teşekkürler

Üye239 yazı
teşekkürler ama konuya dönmemiz gerekli..ayrıca bu sitede nokta ve dikkat çekici konuların hepsinin altında imzam olmasına dikkatinizi çekerim..
Kitap okuma,Hayal kur!

Üye239 yazı
bu konuyu yanlış açtıgımı farkettim..sadece bir ironi yapmak bazı şeyleri göstermek istemiştim.iptal edilmesi en uygunudur..lütfen silinsin.
Kitap okuma,Hayal kur!

Üye844 yazı
oze benım yasta 20 ben site kurdum bilmiyordum birsey ugrasa ugrasa ogrendim bişeyler dedıgın kadar yatırıyorum aylık parada kazandırıyor..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye239 yazı
nasıl yapıoyrsun dostum? bende 500 ytl falan yatırabilirim..lütfen açıklarmısın sevinirim;)
Kitap okuma,Hayal kur!