Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbulda Nerede İş Yapılır

BaşlatanProTapisTarih18/02/2017 18:09:35Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhabalar
Şuanda özel bir şirkette çalışmaktayım.
2020 yılına kadar Rabbim nasip ederse 1 milyon tl ye yakın param olacak.
Ve ben daha evvel hiç İstanbula gitmedim. 2020'ye kadar bir kuru temizlemecinin yanında stajyer misali işi öğrenip İstanbul'da kendi markamı oluşturup profesyonel bir kuru temizleme işletmesi açmayı planlıyorum. Sizce bu işi nerede yapabilirim?

Altyapıya dair: Meslek öğrenimi ve Webtasarım işlerini yapmayı düşünüyorum. Webmasterim kendi sitemi kendim yapıyorum.
Başka ne gibi tavsiyeleriniz olur?
Şimdiden teşekkürler
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye26 yazı
Özel şirkette ne görev yapıyorsunuz? O yaptığınız iş konusunda uzmanlaşmışsınız ki 1.000.000 tl ödenmeyi hak etmişsiniz. Yaptığınız iş üzerine işlerinizi neden büyütmüyorsunuz? Uluslararası alana neden açmıyorsunuz? Neden danışmanlık vermiyorsunuz? Tabi ki kuru temizleme şirketi açmak mantıksız bir fikir değil bunuda büyütebilirsiniz. Ancak 0 dan başlanılan herşey çaba ve zorluk demek haliyle vakit kaybı.

Ayrıca bu süreçte İstanbul'dan gayrimenkul almanızı tavsiye ederim. Ben mesela İstanbul'da gayrimenkul piyasasına hakimim bir taraftan çok sevdiğim için. Çevremde nakiti olan tanıdıklarıma bazen kelepir gayrimenkul düşüyor onu ayarlıyorum. Üzerine 5 10 lira koyuyorum onlar kelepir buldukları için hem onlar hem ben kazanıyorum. Param olursa ben alıyorum. Sizde piyasayı takip edin kelepir bulduğunuzu alın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret