Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret Sitesi Açmak

BaşlatanvildanaTarih17/02/2017 18:28:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,
E-Ticaret sitesi açarak satışlara başlamak istiyoruz.Bunun için öncelikle şirket açılması gerekiyormuş,fakat vergi vs.beni biraz korkutuyor,şahıs şirketi açacağım muhtemelen.E-Ticaret satışı yapmak için bu şekilde şirket işlemleri ile uğraşan var mı?Yardımlarınızı paylaşabilir misiniz?Teşekkürler.
Vildana

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye7 yazı
merhabalar,
bayan giyim üzerine e-ticaret sitesi açma girişimimiz var.
burada tekstil ile uğraşan arkadaslar xml paylaşabilecekseniz ürünlerinizin kataloğunu ve fiyatlarını iletmeniz rica,

memis.sevda@gmail.com
Sevda

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
Merhaba,
İlk etapta site açmak yerine mevcut platformlar üzerinden (n11, gittigidiyor vs) satış yapmanızı öneririm.
Bunun dışında toptan ürün alımı ile alakalı isterseniz size yardımcı olabiliriz.
İyi çalışmalar dileriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı

n11 vergi levhanız olmadan size adım attırmıyor. GG ve Sahibinden den başlayabilirsiniz. Ve birde şu var ki irsaliyesiz faturasız ürün gönderim cezası 169 tl ve kaçırdığınız gelir vergisinin cezasınıda unutmayın. Faturasız kaçak göcek yapan satıcıda ne kadar ciddiye alınır oda ayrı mesele.

Türkiye olmayan birşeyler satın mesela ben olmayan çok kaliteli bir çorap markasını satıyorum. Faturalarımı bile bu iş için ayrı bastırdım. Şık 3'lü fatura.Bir benzeri ve rakibi olmadığından fiyat konusunda da rahatım. Ama sizde böyle bir durum yoksa fiyatlarda uygun olmalı. Sosyal medya aktif olmalı. Reklam vermelisiniz. vs vs vs 3 sayfa yazabilirim. Koy malı gelsin paralar diye bir şey yok.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil