O bölgeyi bilmiyorum ama cafe bu günlerde pekte canlı değil.Ben olsam bir arkadaş ayarlayıp oraya personel olarak sokmaya çalısırım.1 2 gün çalışsa bile yeterli olur.Onun haricinde diğer arkadaşın dediği gibi belli saatlerde gidip bakılması gerekebilir.Aylık 5.000 lira kira çok yüksek bir rakam altından kalkabilecekmisiniz ??
Kabaca hesap yaparsak;
5.000 kira diyorsunuz tam gösterilirse eğer 1.250 lira kadar vergi+stopaj çıkar diye düşünüyorum.Yani 6250 lira kira gideri
3 personel çalışsa 1500+ssk=2.000 lira yani 6.000 tl
750 lira elektrik su desek algısı vergisi malzeme parası hariç ortalama 13.000 lira gideri var.(yanlış olabilir tecrübeli kişiler düzeltsin lütfen)
Yani güne -500 lira ile başlıyorsun min. üzeri size kalacak..Kalan rakamı 2 ye böleceksiniz oda sizin kazancınız olacak.Bence yapılacak gibi bir iş değil derim.Onun yerine size tavsiyem bulunduğunuz şehirde acil sıkışmış kişilerden ev alın bir boya bir duşa kabin yaptırın en az 15 lira kar ile satarsınız(doğru ev aldığınızda).Yılda böyle 4 tane ev yakalasan 60 lira yapar.Bunun 10 lirası algı vergi desen 50 lira kalır onuda 2 ye böl 25 lira kalır.Ama öyle evler denk geliyor ki 20 25 lira bırakabiliyor..Ev işini düşünürseniz dikkat etmeniz gereken hususları yazabilirim.Bence maceraya bu dönemde girmeyin derim...