Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ambalaj Malzemeleri Yardım

Başlatanzynl11Tarih24/01/2017 16:40:54Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaşımla ortak olarak ambalaj toptancılığı işine girmeye karar verdik.istanbul anadolu yakasından imalattan alıp toptan market,manav vs. yerlere satmayı düşünüyoruz.Sizlerin bildiği bu tür malzemeleri alabileceğim yerler nerde var?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye4 yazı
Merhaba hediye kutusu klasör menü promosyon hediyelik kutulari imalati yapiyoruz ihtiyac halinde iletisime geçebilirsiniz mustafa@senkutu.com

Istediginiz ambalaj malzemelerini istanbulda istocda bulabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye35 yazı
Öncelikle hayırlı olsun. Naçizane birşeyler söyleyim. Söyleyeceklerim Ankara piyasasına göredir.

Öncelikle herkes imalatçıdan malı direkt alamaz. Bu işegirerken ben fabrikadan gider 2 ton poşet alırım, 1 ton kağıt yanına da küçük arabaya sığacak sızdırmaz alıyım derseniz olmaz yapamazsınız. Ha yok mu size iki ton mal gönderecek fabrika. Vardır ama iyi araştırın önünü arkadını. Bunun yerine gidin direkt ana bayileri bulun. Aradan mal almamaya çalışın. Mesela CHS veya ANI köpüklerinin bayisi kimmiş, kağıdı kim imal ediyor, amerikan servisçiler kimmiş araştırın.

İkincisi manava, markete mal veririmpazarlara da verirsem çok para kazanırım diye tamamen umutlanmayın. Çünkü sizden önce 3-5 servisçi kesin oraları tutmuştur. Bu satamayacagınız anlamına gelmez tabiki. Kartınızı fiyatlarınızı sunun kolay gelsin deyin çıkın.

Son olarak orda hangi mal gider bilmiyorum ama her ürün grubundan en az iki çeşit ve az miktarda alın başlarda. Zamanla hangi mal nerde gidiyor, hangi madan şikayet geliyor yönünüzü çizersiniz. Kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye2 yazı

istanbuldan bu işi yapan arakadaşlardan yorum bekliyorum bildiğiniz ambalaj malzemeleri toptancısı veya siz bu işi yapıyorsanız sizinlede oturup konuşabilirim
bu arada teşekküler bilgilendirici yorumunuz için ----- theyearsflewby

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye189 yazı
Ah be kardeşim cok alengirli bi sektör arada sürekli aracılar var imalatçılarda hep merdiven altı.direk o kişilerin hepsine ulaşamıyorsun.ulaşsanda bırınlarından kıl aldırmıyorlar o sebeple acılara bulaşma küçük ölçekte imalatçılara ulaş.ben asetatlı kütü alacaktım bulamadım.kime sorduysam sana biz getiririz istediğin ölçülerde dedi tabi onlarda üzerine koymadan senin önüne koymaz.dikkat et..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil