icradan araba çıkarabilmen için büyük paran olması lazım ama piyasada oto pazarlarında internetlerde araba çok bazen öle arabalar denk gelio ki nerdeyse yarı fiyatına bu işe yeni başlıyacak birisi direk icradan araba çıkaramaz bu herkezin harcı deil yeni başlıyan birisi küçük çapta oto pazarında eşten dosttan netten bulur alır walla herkes doğuştan zengin olamıyor malesef önemli olan küçük paralarla başlayıp büyük paralar kazanmaktır.
bu işe yeni başlıyorsan galerici gibi dawranmıyacaksın şunu demek istiyorum yanlış anlaşılmasın mesela 2005 woswaqen caddy piyasası 25 ciwarı galeriye satmaya ***ür 20 den fazla kesinlikle wermez galerici. ama sen az ile yetinmeyi biliosan 21500 e 22000 e alırsın 24 e satarsın 2000-2500 net kar edersin
yakalşık 2 ay önce bizim bir tanıdıkta 96 model bmw 730i wardı satcaktı 3 galeriye gitti (17.500-18-19 wermişler)en yüksek teklif weren 19.000ytl o da satmamış arabayı ben 21.000l ye aldım 1 ay geçmeden 26.000 tl ye sattım çok araba alıp satmak istiyosan ucuz alcaksın ucuz satcaksın. piyasa değerinde istersen çok beklersin ...