Bir x holdingte 2 tane ürünün pazarlama/satış ı üzerine çalışıyorum. Bunlardan biri benim için çok önemli. Bunun için sizlerden yardım rica ediyorum.
Benim için önemli olan ürün su arıtma cihazı. Bilinenlerin aksine sıradışı bir ürün.
Akşamları ailelere özel randevular alınıyo ve biz o akşam bir aileye misafir olup ürünümüzü tanıtıyoruz almak isterlerse satıyoruz.
Ancak gündüzleri ailelere misafir olamıyoruz çünki genellikle son onay erkekten geçiyo ve biz tanıtım yapsak bile sonuç ben bi kocama sorayım oluyor. Kocasıda görmediği bir ürüne elbet onay vermicektir. Veya evde kocası olmadığı için hiç gidemeyebiliyoruz bile. Ailelere yönelik akşamları çalışıyoruz gündüzse eğitimleri saymazsak boşuz.
Ben sizden gündüzleri nasıl çalışabilirm bu konuda yardım rica edicem. Suya herkesin ihtiyacı var ve bir sürü işletmede hazır su kullanılıyo. Özellikle hazır su kullanan işletmeler başta olmak üzere buralara gidip ürünümü tanıtabilirim.
Örneğin bankalar, okullar kreşler resmi daireler, buralarda hazır su kullanılıyo ve ben buralarda şansımı deneyebilirim.
Yahut illa hazır su şart değil bu ülkede her 10 yetişkinden 2 si çeşitli evrelerde böbrek rahatsızlığı yaşıyor örneğin diyaliz merkezleri ile görüşüp bağlantı kurup hastalara tanıtım yapabilirim yahut akşamları kendilerinden randevu almama yardımcı olabilir diyaliz merkezleri.
Bu tarz hedef kitlelere ihtiyacım var arkadaşlar. Sizce nerellerde tanıtım yapabilirim arkadaşlar ?