Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Hastane Ve Doktorlara Neler Satmalı ?

Başlatanmurat__turkmenTarih16/09/2015 20:54:48Yorum3

İlk mesaj
Üye200 yazı
Selam.. izmir ve Ege'de özel hastahaneler- tıp merkezleri-doktorlar gibi bir pazara ulaşabiliyorum.. buralara neler satabiliriz? sadece medikal ürünler düşünmeyin lütfen, hatta mümkünse medikal ürünler dışında neler satabiliriz,bu konudaki yorumlarınızı yazın.. çünkü piyasada zaten güçlü medikal firmalar var ve ben onlarla maddi güç- lojistik-pazarlama agı-sosyal ilişkiler vs gibi konularda baş edemem.. buralara neler satabilirim sizce? teşekkür ederim
muratttt

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye69 yazı
Eşim doktor oradan biliyorum. En fazla önlük forma alıyorlar. Uçak marka sanırım ama bu markayı pek sevmeselerde. Haricinde organik yumurta ve zeytinyağı alıyolar. Bir püf noktası vermek istiyorum. Doktorlar zeki olmalarına nazaran saf insanlardır. İhtiyanız olduğunu hissetiklerinde ne satarsanız alırlar. Çocuğum tıpta okuyor derseniz ne satarsanız alırlar.
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye546 yazı
Hocam doğal ürünlerden ziyade onlara gayrimenkul satışı ile ilgilenebilirisiniz.Büyük bir firma ile anlaşarak onların satılık evleri yada ihtacı varsa ev alma konusunda yardımcı olabilirsiniz.Tek satışta ortalama 10 liraya kadar kazanabilirsiniz.Ek fikir olarak bunu düşünün sonuçta gayrimenkul her zaman gitmez.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye9 yazı

Murat Bey talebiniz güncel mi?
s.guney

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ev kadyny