Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yüzme Havuzu Ticari Amaçlı

BaşlatanGİRİŞİMCİ27Tarih16/01/2017 23:03:09Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba arkadaşlar,
fikirlerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var bu işi bilen veya fikir sahibi olan arkadaşlardan yorum yapmalarını rica ederim teşekkürler

Ticari amaçlı 170 m2"lik yüzme havuz açmak sitiyorum havuzda 3 çeşit kaydırak çeşiti de eklemek istiyorum müzik ses sitemi küçük büfe okey salonu gibi aktiviteler olacak binevi yarı aqua park tesisi gibi bir proje olucak,
sizce kaplı yüzme havuzumu açık yüzme havuzumu olmalı bulunduğum il de yazın 7 ay güneşli dir yani yaz 7 ay dir bizde yaz ayları göz önünde bulundurarak kapalı veya açık alan havuzu seçilmeli bir diğer husus ise havuz tipi betonarme havuzmu yoksa prefabrik havuzmu tercih edersinizin tabi arada cidi maliyet farkı da vardır , en önemlisi böyle bir proje için bana ne kadar maal olur ne kadar sermaye gerkecek dir arsa sıkıtısı yok 3.000 m3 alan arsam mevcut dir

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye211 yazı
Girisimci kardesim 170m2 cok kucuk olmaz mi? Soyledigin gibi 3000 m2 arsan varsa daha buyuk olsa daha ilgi ceker tabi ama buda maliyetle falan ilgilidir herhalde? Ozellik li, ekstrasi olursa olur neden olmasin. Basarilar
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye3 yazı
Merhaba girişimci27,

Yapacağınız iş ile ilgili bir çok kriter var. Arsanız nasıl bir konumda? Bulunduğunuz yerde başka bu işi yapanlar var mı? Ve kullanabileceğiniz sermaye miktarı nedir? Bir işletme kurmak için bu bilgiler hayati önem taşır.Tahminimce arsanız güzel bir yerede. Gözlem yaparak şehrinizin ihtiyaçlarını analiz edin. Eminim çok daha güzel fikirler bulacaksınızdır.
Kurumsal İmaj Yönetimi
İş Yönetimi ve Organizasyon

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı

Havuz operatörü yum 5075701512 arayın konusalim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er