AFGANİSTAN İŞÇİ ALMA BİLGİLERİ
Konu : Biz NATO ülkelerinin yıllık maaş YTL 53.568,00 aşağıda listelenen genel emek gerek
Türkiye'nin insan gücü ajansı vermekteyiz. Bizim Amerika istemci insan gücü Afganistana gerekmekte.
Adaylar en az lise mezunu olmalıdır ve İngilizce konuşabilmelidir. Eğer adaylar bu özelliklere sahip ise lütfen aşagıda yer alan maddeleri gönderin :
1.
CV (CV sadece word formatında (jpeg olmayacak )eklenmiş bir renk pasaport kopyasını jpeg formatında tarama )
2.
Eğitim diploması (ingilizceye çevrilmiş ) kopyasını tarayacıdan geçirin
3.
Pasaport sadece tam sayfaların kopyaların taraması ( boş sayfa göndermeyin)
4.
Temel İngilizce bilinmesi şarttır.
Not : Çalışma bölgesi tehlikeli alanda değildir ve Askeri alanın içerisine yerli hiçbir insan giremez.
iş ülkeler : Afganistan
Günde şehir çalışma saati : çalışma süresi 12 saat
Haftada iş günü : Haftada 7 gün
Sözleşme süresi : Yıl başına yenilenebilir
yaş sınırlaması : Yaş 45 ile sınırlı
Maaş verilen, ücretsiz yemek ve konaklama, sigorta 50.000,00 Dolar kapsamında şirket tarafından sağlanıyor.
Uçak bileti şirket tarafından sağlanıyor.
Genel Çalışma – Lise Mezunu Aylık Maaş – 3000.00 Dolar
Genel Çalışma – 2 Yıllık Fak. Mezunu Aylık Maaş – 5000.00 Dolar
Genel Çalışma – 4 Yıllık Fak. Mezunu Aylık Maaş --6000.00 Dolar
İŞÇİLİĞİN GENEL İŞ TANIMI
Yükleme yapar gibi genel el emeği görevler, boşaltma, kaldırma ve taşıma malzemeleri.
Başlıca Sorumlulukları
*
En, en profesyonel ve en güvenli şekilde mümkün verimli iş atamaları çalıştırmış Sorumludur
*
Aşağıdaki bir çok sorumluluğuda uygular :
*
Hazırlar şantiyelerde, dökülen ve beton yayılır, formları setleri ve / veya yüzeyleri bitirme
*
Katılır ve teslimat tesisi projeleri rutin bakım ve etkinlikler
*
Alan desteği bitkisel üretim faaliyetleri ve nakliye materyaller ve ürünler
*
Kayıtda bulunan aletleri tamamlama ve donanımlardaki bakımını gerçekleştirir ve çeşitli temizlik ve temizlik faaliyetleri.
Zorunlu Eğitim : Lise Diplamlı , 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Diplomalı
Gerekli Deneyim : Tipik, Hiçbir deneyim gerekmemektedir.
Özel Bilgi/ Gerekli becerileri : Temel İngilizce ve En az 50 lbs taşıma/asansör gücü
Yer : Afganistan
bıze cv gondermenız gerekır
tel.05392402814
turkdevbir@hotmail.com