Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Kozmetik Dükani Açmak

BaşlatanleondTarih12/01/2017 00:57:18Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar . 20 bin nüfusluk bir ilçede yaşiyorum . Kozmetik üzerine dukkan acmak istiyorum . 12 m2 bir dukkanimiz var ogrenci yolu uzerinde. Yalniz dukkan icin toplam ne kadar masraf yaparim ne gibi urunlere agirlik vermem lazim urun adetlerini kacar tane getirrsem daha iyi olur hic bir fikrim yok ilcede oldugum icinde toptan satis yerlerinede gidemiyorm internetten arastirmaylada cok sey bulamadim . Bu isi yapan veya bilgisi olan arkadaslardan YARDIM bekliyorum. Tesekkurlerr.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhaba. kozmetik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bize ulaşırsanız size yardımcı olabiliriz. İletişim: 0554 971 80 87
123

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

Sagolun #128522;

Üye110 yazı
Dükkan kiranız yok ise size gıda işi tavsiye ederim,(Gerçi şu an hiç bir işi tavsiye etmiyorum)12 metre küçük bir dükkan kozmetik sonsuz çeşidi olan bir sektör taleplere karşılık veremezsin buda moralini bozar,okul yolu demişsin gel sen gıda işi yap kozmetikten çok iyidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
Gida işi yapiyorduk zaten yani cay bahcesi tarzindaydi yerimiz ama esim is degisikligi yapti o dukkanda oyle duracagina bende tek basima yapabilecegim bir ise yonelmek istedim

Yeni Üye63 yazı
Merhabalar şize yardımcı olabilirim toptan Mazeme için bütün istedikleriniz uygun fiyata orijinal markalar parfümler kozmetikmürünşeri a dan z ye herşey mevcut. 5387729999

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Di?er
Üye385 yazı
flormar gibi tanının bir firmayla iletişime geçip ürünlerini satabilirsiniz, adamlar bırakın 12 metrekare yeri 3-5 metre kare yerlerde avm lerde çatır çatır iş yapıyorlar
bayanlar genelde kozmetikte markalı ürün kullanırlar güvenir oldukları için

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye146 yazı
gratis tarzi bisey yapin bence tek markayla degilde bir cok marka bulundurun ama işi bilmiyorsaniz en basta bayilik almanizi tavsiye ederim

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye85 yazı
Anladığım kadarı ile kadınsınız ve kozmetik olarak doğru bir karar vermişsiniz. Lakin eksik olmuş.

Kozmetik ürünleri artık marketlerde bile satıldığı için ve onların çeşitleri bile sizin üstünüzde olacağından dolayı, yapmanız gereken kozmetik değil, BUJİTERİ açmak olacaktır.

5 liraya alınan takıları, 30-40 TL'ye satıyorlar.. Tabii önemli olan satabilmekte. Ben mesela satamam ve hiç düşünmem bu işi. Ama bujiterileri işletenler gerçekten iyi kazanıyor ya da çok kısa sürede tüm paralarını kaybediyorlar.

İşte kararınızı siz vereceksiniz ve bujiteriye yönelerek, ayrıca şehrinizde olmayan farklı markaların, farklı ürünlerini bulup satacaksınız. Yani makyaj setleri, yüz temizleme ürünleri cart curt. Parfüm olarak tek stant yeterli olur, artık her yerde parfüm dolu zaten.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz