Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Gözleme Dükkanı

BaşlatanSadikkkTarih26/12/2016 10:09:22Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
herkese merhabalar 150 bin nüfüsu olan bölgede gözleme dükkanı açmak istiyorum iş yapar mı fikirlerinizi alabilir miyim teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye546 yazı
Burada bi arkadaş 10 tl den satmay düşünüyordu onun iş yapabileceğini düşünmiyorm malesef.Ama uygun fiyatlı yaparsan satabilrsin diye düşünüyorum.Şöyle yapabilirsin 2 çeşit olacak;1 el acması 4 tl diyelim hazır yufka 3 tl hangisini tercih ederlerse.Fiyatları temsili söyledim bu şekilde her bütçeye hitap edersen gider.Parası yoktur hazır yufka ister vardır el açması ister bu seçimi sunarsanız müşterileri çevirmemiş olursunuz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye25 yazı
hazır yufka düşünmemiştim ama mantıklı cebine göre.gözlemenin yanında bazlama, tost gibi düşüncelerim var olur inşallah adım atalım bu şekilde teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Memur
Üye106 yazı

Kesin adanalı sin bazlama yazmandan belli... Degilsede yanilmisim kusra bakma :) neyse işimize donelim ...iş tutar emin ol guzel bir doblo arkqsina koy oklavayi, tahtayi, saci. Tupu ... Al gulum ver gulum
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kadirizm1984
Kesin adanalı sin bazlama yazmandan belli... Degilsede yanilmisim kusra bakma :) neyse işimize donelim ...iş tutar emin ol guzel bir doblo arkqsina koy oklavayi, tahtayi, saci. Tupu ... Al gulum ver gulum

Bende Tarsusluyum :))) Valla olsada yesek hani :D

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye25 yazı
doblo arac arkasında değilde küçük bir dükkan tarzı 2 3 masa ve tabure dükkanı gelenide boş çevirmemek için sipariş üzerine düşünüyoruz yorumlarınız için teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Memur