Beni yanlış anlamnanızı istemem sayın kayınço. evet halen rusyada iş yeri açmak veya ticaret yapmak ile ilgili düşüncelerim var malum vizelerin serbest olmasını bekliyorum olmadı turist olarak gideceğim. ve benim zaten orada kurulu bir şirketim var. ben sadece insanların yanlış yönlendirilmesine karşıyım benim rusya da iş yapmak istemem çok ayrı insalara orayı para basılan bir yer olarak anlatmak çok farklı. kaldıki ara ara gidiş gelişlerim ile bir yıla yakın orada kaldım. tekstil işinde iyi değilim profesyonelim diyecek kadar bilgiliyim. ve yinede terettüdde kalıp insanlardan fikir almak adına sordum rusyada kaldığım süre zarfı içinde sadece tekstil işine yoğunlaştım pazarları gezdim mağzaları gezdim toptancı parekendeci bir çok kişi ile görüştüm. ama aradığım potansiyeli bulamadım ve bulamadığım için 9. ayda insanların fikrini almak istedim kararsız kaldım piyasayı görünce Gıda mı Tekstil mi diye belki ben yanılıyorumdur dedim belki benden daha iyi bilen olur diye ama yok gidip görmek çok ayrı görmeden konuşmak çok ayrı teksil işin de para 2000 li yıllarda imiş artık ruslarda türkiyede çarşı pazar heryeri biliyor heleki tüm pazar çin malları ile dolu iken bunca yıldır tekstil ile uğraşan birisi olarak çinlilerin ürettiği kottan tutunda monttan kazaktan tişeörten ben daha türkiyede görmedim üretikleri ürün sağlığa zararlıdır değildir orasını bilemem. fiyatları çok uygun ve janjanlı piyasanın neredeyse %70 ne çinliler hakim rekabet etmenin zor olduğunu anladım. tam olarak şunu belirtmek istedim fikrinize saygım sonsuz ama yine diyorum rusyada para akmıyorrrr hele tekstil de hiç, insanları yanlış yönlendirmemek adına yazdım sadece sizi tanımam bilmem.
...