.
İlk mesaj
.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - kayinco isteyen işin başında benimle duracak hocam çok zor değil.. bukadar adamın battığı piyasaya, bir de tuttuğu kiralık dükkana dekorasyon masrafı yaparak güvenen insanımız bir zahmet al-sat yapılacak toptan işine güvensin. gelsin başında da dursun. |
Yazıyı gönderen - kayinco başlığa uygun iş yapmak lazım artık bu piyasada. ben toptan tekstil işi ile uğraşıyorum Türki cumhuriyetlerden kazak ve kırgıza belli çapta.kardeşim de orada işin başında. Şimdi ben Rusyada da en büyük moskova pazarında toptan satışa başlayacağım. Orada bir toptan mağazamız var ve ben de bizzat işin başında olacağım. Sahip olduğumuz bu pazarlardan daha fazla gelir elde etmek çok kolay. işte bu sebeplerle buna uygun birkaç kişi birleşerek daha iyi çapta yapılabilir bu iş.. |
Yazıyı gönderen - kayinco Aylık ortalama 15bın tl kazanc olur diyebiliriz..ben isi hep açık açık anlattım yol gösterdim.yapabılen yapsın yapamayan bana katılsın dıye çok yazdım.buyuk bir piyasa.sadece bana değil binlerce kişiye yeter..bu yuzden saklayacak bir iş yok..bırlık olup en üst seviyede faydalanmak lazım..bugun konıksten iki arkadaşla birlikte bir parti sıparıs verdik..ben tek olsam bu seferlık 15bın TLlık mal sıparıs edecektim..sımdı 45bın tllik sıparıs geçtik..tabı sıparısı cogaltınca fıyatı buna göre konuşuyorsun..Ayrı bir şirkete gerek yok..naklıye fırmaları gereken proseduru yerıne getırıyor |