Üye Toplam 782 yazı |
|
egemavi Yeni Üye Toplam 46 yazı | 04/12/2016 : 01:02:19 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
papucka Yeni Üye Toplam 32 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : İmalat |
Müşfik Memmedov Yeni Üye Toplam 1 yazı | 14/12/2016 : 13:37:37 Alıntı
Merhaba arkadaşlar. kabuklu bademim var ayıklatmak istiyorum fiyatı ne kadardır ve nerde yapa bilirim.yardımcı ola bilir misiniz mmdvmsfq Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Öğrenci |
dadyatekstil Yeni Üye Toplam 46 yazı | özellikle otel tekstil ürünleri üretimi ve fiyatlarımız toptan için oldukça uygundur. ayrıca havlulu mutfak önlüklerimiz, çeyizlik havlularımız ve ilerleeyen dönemlerde yüksek kaliteli bebek ürünlerimiz ile çeşitlerimizi arttırıyoruz. ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. info@dadyatekstil.com www.dadyatekstil.com KAAN GÜNER Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Tekstil |
MUCİT Yeni Üye Toplam 42 yazı | 18/12/2016 : 20:28:51 Alıntı
elektronik devre tasarımı & imalatı daha çok üniversitede okuyan öğrencilerin proje bitirme ödevi v.s okullarda eğitim amaçlı elektronik devreler satıyorum kart v.s iletişim : ogutyazilim_58@hotmail.com Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... " Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Elektrik / Elektronik |
transfermatik Üye Toplam 405 yazı | Çok güzel bir konu açmışsınız son zamanların en popüler ürünü hemde kendileri üretici bir bakın bakalım sanal olmuş. http://www.puzzlematik.com/ Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Ticaret |
tablom Üye Toplam 518 yazı | A+ Kalitede Dekoratif kanvas tablo, Boş Tuval ve Kanvas Duvar saati imalat ve satış www.tablom.com Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
sahmer Yeni Üye Toplam 19 yazı | CNC router ile mermer,ahşap,cam,pleksi gibi meteryallere, kişiye özel ürünler yapıyoruz. lütfen Facebook sayfamızı inceleyin ve bize bir şeyler teklif edin Konuşalım değerlendirelim çalışalım kazanalım... https://www.facebook.com/hayallerinizinaksediyoruz/ www.sahmer.net "Hayallerinizi Taş'a Nakşediyoruz" Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İmalat |
Yücel Avar Yeni Üye Toplam 2 yazı | 02/01/2017 : 12:05:52 Alıntı
Merhaba arkadaslar, Almanyada yasiyorum ve uzun seneler sonra tekrardan ticarete atilmak istiyorum, üreticilerle irtibata gecmek istiyorum, ilgilenenler yucelavar@hotmail.de e-mail adresimden bana ulasabilirler. Yerleşim : ALMANYA / Seelze | Meslek : Diğer |
mehmet010101 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 06/01/2017 : 22:31:23 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Öğretmen |
mehmet010101 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 06/01/2017 : 22:36:41 Alıntı
mehmetkanadasi87@hotmail.com iletişime geçmek isteyenler mail atsın arkadaşlar Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Öğretmen |
akoyba Yeni Üye Toplam 7 yazı | 12/01/2017 : 12:14:48 Alıntı
Merhaba, üretimini yaptığımız yemek masaları, orta sehpalar, yan sehpalar, alüminyum dokum masa, sandalye, osmanlı çeşmeleri, aydınlatma ürünleri. www.ceyhuncelikesya.com ceyhun_akoyba@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
beyda44 Yeni Üye Toplam 99 yazı | Bal polen arı sütü arıcılık malzemesi ve arı keki üretiyoruz... Yerleşim : Türkiye / Malatya | Meslek : Mühendis |
hsthome2@gmail. com Yeni Üye Toplam 29 yazı | Benzersiz ürünler www.hsthome.net Yerleşim : Türkiye / Aydin | Meslek : Sanatçı |
Mustafasen52 Yeni Üye Toplam 4 yazı | Kisiye ozel hediye kutulari ambalaj tasarımı özel sunger kesimleri cafe menüleri matbaacılık hizmetleri vermekteyiz mustafa@senkutu.con Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
canhasan Yeni Üye Toplam 17 yazı | Hakiki Rize kavurması tüm lezzeti ile üretimimiz de . Şarküteri ve tost yapan BÜFE LER İÇİN biçilmez kaftan . Ayrıca bayilik verebiliriz. Rize trabzon dışında bir satışı bulunmamaktadır. İletişim için websitemizin iletişim bölümüne bakabilirsiniz www.odakticaret.net Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Muhasebe |
Aytrade UAE Yeni Üye Toplam 6 yazı | 26/01/2017 : 07:35:49 Alıntı
Pik dokum hayvan sulugu ureticisiyiz iletisim icin nihat 05052522713 Yerleşim : Birleşik Arap Emirlikleri / Abu Dhabi | Meslek : Mühendis |
adabebee Yeni Üye Toplam 4 yazı | Bebek Bezi Üretim - Satış Doğan Şahade; 0551 396 4342 Ada Bebe Sağlık Ürünleri A.Ş Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa Gaziantep | Meslek : İmalat |
borneos Yeni Üye Toplam 1 yazı | 02/02/2017 : 01:20:45 Alıntı
urfa'dan isot, nar ekşisi, biber salçası, domates salçası. Tamamen doğal ürünler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Memur |
Gıdatoptancısı Yeni Üye Toplam 3 yazı | 02/02/2017 : 02:23:58 Alıntı
Baharat salca kuruluk ve yuzlerce urunun 20 senedir gıda toptancısıyım urunlerim 1. Kalite fiyatlarim uygun ulasmak isteyenler ozelden mesaj atsin Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Gıda |
kaptany Yeni Üye Toplam 25 yazı | 22/02/2017 : 23:54:05 Alıntı
anne çantası,çanta puset set,ilkyardım çantası,bisiklet taşıma çantası,sırt çantası v.s imalatt yapıyoruz yenerkaptan@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf |
dogancancavuslu Yeni Üye Toplam 34 yazı | 23/02/2017 : 09:39:57 Alıntı
aydınlatma direkleri, bayrak direkleri, korkuluklar, konik borular,masa ayakları, nervürlü borular ve patent sahibi olduğumuz vidalı kazıkları üretiyoruz. aynı zamanda fındık üreticisiyiz. her sene 10 tona yakın kabuklu fındık üretimi gerçekleştiriyoruz. dogancancavuslu@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Zonguldak | Meslek : Ticaret |
EnerjiC Üye Toplam 191 yazı | 25/02/2017 : 08:36:50 Alıntı
Ayakkabı üreticisiyim Bayan ayakkabıları ve bay ayakkabıları www.merlynayakkabi.com günlük 1000 çift üretim yapıyorum. mehmetucar@hotmail.fr Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Sanayici |
adabebee Yeni Üye Toplam 4 yazı | Bebek Bezi Üretim , Fason Üretim , Şeffaf Paket ve Orjinal Paket Uretim .. #ithalat #ihracat 0551 396 4342 Doğan Şahade Ada Bebe Sağlık Ürünleri A.Ş Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa Gaziantep | Meslek : İmalat |
KADIN GİRİSİMCİ Yeni Üye Toplam 5 yazı | 27/02/2017 : 15:50:50 Alıntı
İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) şehirlerinde A'dan - Z'ye her ürününüzün pazarlama-satış departmanı oluyoruz.Komisyon oranları yüz yüze görüşerek belirlenir ; noterden sözleşme yapmadan işe başlanmaz. İstanbul(Marmara)-İzmir(Ege) Bölgelerinde ürünlerinizin satış ve pazarlaması yapılır. Komisyon oranı yüz yüze görüşülür ; noterden sözleşme olmadan işe başlanmaz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
yigit.akdeniz Yeni Üye Toplam 51 yazı | 27/02/2017 : 17:38:49 Alıntı
Merhaba, Çelik kapı ve iç kapı olarak iç piyasa ve ihracat talepleriniz mail adresimden ulaşabilirsiniz. Geri dönüş sağlanacaktır. Fabrikamız Kayseridedir. Merkez showroom ve ofisimiz İzmirdedir. Yiğit AKDENİZ İnci door çelik kapı ve iç kapı Email: info@inci-door.com export@inci-door.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
detelina Yeni Üye Toplam 13 yazı | 02/03/2017 : 09:51:20 Alıntı
Bulgaristanda yatırım yapmak isteyen girişimcilere ürünlerinizi sattırmak için bize ulaşa bilirsiniz burada ki magzalarımızda ürünlerinizi teşhir edebiliriz bura hakkındaki fikirlerin tüm üyelerin degerlendirmelerini istiyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
handcfraftbazaa r Yeni Üye Toplam 5 yazı | % 100 pamuk ve ipek elde dokuma şal,eşarp,masa örtüsü üretimi yapıyoruz. Yurtiçi ve Yurtdışından satış yapabileceğim kanalllar arıyorum. İlginen varsa arayabilir. 50 adet üzeri alımlarda toptan fiyat verebilirim. İrtibat Oğuz 0545 881 84 86 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
medsaglik Yeni Üye Toplam 3 yazı | Firmamız temiz oda sistemleri, iklim odası, otomasyon anahtar teslimi taahhüt vermekte ayrıca medikal teknik servis hizmeti uzman ekibimiz tarafından müşteri memnuniyeti esas alınarak hizmet sunmaktadır http://medsaglik.com/ Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Sanayici |
acidtrip Yeni Üye Toplam 26 yazı | Sıvı conta/dağalgaz su tesisat sızdırmazlık ilaci/sıvı teflon ve cıvata sabitleyicilerin imalatçı sıyız. www.kensizkimya.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kimyager |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |