Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bu Benim Projem Yorum Yapın (lütfen)

BaşlatanmerammTarih09/10/2008 12:28:05Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
merhabalar degerli koniks okurları bu siteyi her gün takip ediyorum ama yazarlık konusunda pek bi katkım olmuyor bu konuda ozur diliyorum
şimdi size bende hasıl olan bir iş düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olacak katkıda bulunacak butun yorumlara saçmalıklara veya yön vermelere açıgım çunkü artrık yeterli gelmiyorum ve adım atmak uzereyim
Şimdi düşünün oturdugunuz yattıgınız ailenizle paylaşımlarınızın oldugu eviniz yuvanız huzur kabugunuz un bir sürü sıkıntıları oluyor bunlar örneklenndirecek olursak mesela elektirik,su, cam, kanalizasyon,güneş enerjisi,inşaat,peyjaz,dogalgaz,temizlik hizmetleri,çilingir, vb gibi evde ihtiyaç duyulan eksikliklikler ve ihtiyacları karşılaya bilcek bir çagrı hizmeti ve 24 saat hizmet ulaşabilecegin sorunlarını çozüme kavuşturabilecegin bir şirket kurmayı düşünüyorum bilidigim kadarı boyle bi yapılanma daha dogrusu hizmet firması yok bunu ben oluşturursam neler le karşılaşıırm sıkıntılarım neler olur avantajlarım neler olur nasıl bir yol çizmeliyim ornek alabilecegim bir proje varmı reklam tanıtım usta temini muşteri memnuniyeti gibi mevzuları tam anlamı ile şekil oluşturmamadım ve birazda nakit olması gerekir ben bunu daha geniş biçimde sizlerin katkılarınız ile genişletip ayaga kaldırabilrisem ortak bulabilrimiyim
ne olursan ol yinede gel

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye15 yazı
kesinlikle mükemmel fikir güzel bir organizasyon yapmak gerekiyor. belki bir kaç aylık araştırma srüesi vs. bu iş bi telefona ve kurulan bağlantılara bakar. Çok mantıklı hhiç bekleme derim. destekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye1714 yazı
tamamen kurumsallaşman gerekiyor. hem her hizmeti vermen çok doğru olmaz. örneğin bunları inşaat adı altında toplayabilirsin. ama ustalarla başın belaya gider sonra sen mahçup olursun. Çilingir hizmeti olabilir. Her yere ufak ilanlar dağıtabilirsin. Çünkü herkesin başına gelebilir. Buna oto çilingirde dahil edebilirsin.

iyi araştır ama ben kesinlikle her dalda hizmet veren olarak markalaşabileceğini düşünmüyorum.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye150 yazı

arkadaşım çok güzel bir fikir.hangi sitede gördüm hatırlamıyorum ama bır yerde bu iş hakkında yorumlar vardı.bu bir ülkede yapılıyormuş hatta internet sitesinin adresi vardı ama şuan adresı ve hangi sitede gördügümü hatırlamıyorum.bu iş için guzel ve saglam bır ekip olman gerekiyor.mesela su tesısatcın elektrık tesısatcın cılıngır gibi v.s arabaların olacak arabaların ustuunde sirketın amblemi.ustalarda şirketin amblemi olan tulumlar.aslında güzel bir iş ama ustalarını iyi secmen lazım.
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Üye130 yazı
Amerikada ''handy man'' adlı bi firma var, bu firma master bayilik vermek istiyorlardı bi zamanlar su anda durum nedir bilmiyorum, ben ilgilenmiştim ama organizasyonu geniş bi oluşum olmasından dolayı soğudum. Ayrıca bazı bankalar prestijli kredi kartı sahibi müşterilerine, sigorta şirketleri, ve ''back-up'' adlı şirket bu tarz hizmetleri veriyorlar.

Fikir alman için

http://www.mrhandyman.com

http://www.backup.com.tr

İyi Çalışmalar
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv