Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

6,000 Ytl Nakitim Var Sizce Ne Yapmalıyım?

BaşlatantahabakiTarih05/10/2008 09:01:16Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selamün Aleyküm , elimde 6000 ytl nakitim var bu nakiti bir mahallede bakkal dükkanı açarak mı değerlendireyim yoksa işlek bir yerde oto lastik bakım tamir yeri mi açayım, peki bu nakit yeterli olur mu fikirlerinize ihtiycım var teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhaba arkadaşım 6000 ytl param var dıyorsun ...
Öncelikle Bu paran olmasaydı ne yapcaktın.

Bakkal cılık oynu artık bıttı bunu tekel olarak dusunursen onu bılemem o ayrı fakat sureklı bır nakıt ıhtıyacın olacaktır. bu işler tükenen urunlerı tekrar yerıne ko**** yuruyen ufak karla donen bır dongudur ..

Yenı olan teknolojı ıle farklı olacak bır iş teklıfım bu sana sakın bu forever avon gıbı seyler dusunme ne pazarlama ne de bu tarz bısıy burda reklam yapmayım sana sadece sunu soylıyım otomotiv sektoru ıle ılgılı ılgılenırsen msn den ulaş bana yada mail at byengin@hotmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye54 yazı
Aleyküm selam;

Arkadaşım acımasız bir yaklaşım olacak belki ama 6.000 YTL bugünün şartlarında bir işyerini kiralamaya (depozit+içinin dekoru+masrafları) bile yetmiyor maalesef.
Sana tavsiyem elindeki sermayyi biraz daha artırıp ondan sonra karar verdiğin işe başlaman olur. Günümüz ekonomisini az çok biliyoruz, ve ben inanıyorumki önümüzdeki günlerde özsermayesi olmayan işletmeler ayakta kalamayacak.

Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin

Selam ve Saygılarımla,
Başarıya ulaşmış işadamları hemen, anında harekete geçerler. Hayallerini ertelemezler. Düşünme ve erteleme hastalığından etkilenmezler; kendi düşüncelerinin onlara engel olmasına izin vermezler. Bu onların bilmedikleri başarı sırlarıdır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama