Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

350. 000 Tl İle İş Kurmak Yada Ticaret

BaşlatanSeravTarih21/11/2016 19:20:57Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Selam.
350.000 net nakit ile hangi işi kurardınız ?
Yada ticaretle bu parayı nasıl katlarsınız ?
Yakın dönemde bu civarda bir miktar elime geçecek şimdiden birşeyler planlamak istiyorum.
Malulen emekliyim. 35 yaşındayım. Önceden otellerde ve inşaat işinde çalıştığım için herhangi bir ticaret yada dükkancılık deneyimim yok.
Tekel-Gıda-Market işini düşündüm ancak ıvırı zıvırı çok fazla. Nalbur işini düşündüm ancak bu iş içinde deneyimli birisi yok etrafımda.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye39 yazı
En hızlı para çevireceğin iş , hayvancılık. Kurban için şimdiden mal alıp 2017 kurbanda satarsin. Yıllık bir yer kiralayabilirsin. Ticaret dersen Pazarcılık yapabilirsin gıda üzerine.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Üye433 yazı
köpük betondan prekast imali ve prefabrik ürünler imali yüksek karlı ve kalıcı bir iştir.

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye546 yazı

Sanırım ist. yaşıyorsun hocam.Bende Antalya'de emlak sektöründe çalısıyorum.Bölgeyi tanıyan güvenilir bu işlerden anlayan birisi bulursan acil sıkışan kişlerden daire alarak satabilirsin.350 liralık daireden ortalama 20 lira kar yaparsın.Ticaret cok büyük bu gunlerde .Krizi fırsata çevirme zamanı diyebilirim nakiti olanlar içn

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye18 yazı
Hayvan alım satımı ve imalat işleri bana uzak işler, daire alım satım işi çevremde fırsat olursa yapabilirim. Aylık 8-10 bin TL getiri sağlayacak bir dükkan işi düşünüyorum. Kebap-döner işini inceliyorum internet üzerinden. Burada ki caddeleri gezdim çok fazla bu dükkanlardan mevcut, bir boşluk kalmamış gözüküyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye76 yazı
madem emeklisiniz arkadaşın dediği gibi emlakçılıkta büyük para var iyi semtlerden acil satılan yerleri 20 30 bin altına al 10 bin üstüne sat yılda 4 ev satsan yeterli, tabi semt önemli bazı yerlerde bir ev iki yılda satılmaz bazı yerlerde potansiyel çok daha yüksektir, diğer bir iş nargile bulunan bir kafe açabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye215 yazı
alfa16 köpük beton işi ilginç geldi.. varsa bilgin biraz açıklayabilir misin.. özellikle kurulum maliyetleri açısından.. hangi ölçekte bir imalat yapmak gerekir vs..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye223 yazı
Bu ortamda hiç bir şey yapma bekle,ekonomi kötü,Sanıyorum İstanbuldasınız,Size orada Türkiyede olmayan bir iş önerirdim bir ürün imalatı Türkiyede yapmak şartı ile diyelim yinede sen yılbaşına kadar bekle görelim gidişatı.Varolan sektörlerde iş yapmaya çalışsan işini büyütmeye çalışsanda büyüdükçe sorunlar ve rakipler büyüyecek ve rekabet şansını kaybedeceksin sende paran da kaybolabilir.Sakince lütfen bekle yılbaşından sonra görüşebilirsek öneride bulunabilirim selamlar.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret