Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İşbirliği Yapalım

BaşlatanYilmaz3572Tarih04/10/2008 15:11:09Yorum4

İlk mesaj
Üye243 yazı
Yabancılara arsa-arazi ve otel satmaya çalışıyoruz, çok zor iş ama güzel iş. iyi bir işbirliği ile neden olmasın?

ayrıca emtia pazarları için de işbirliğine ihtiyacımız var, hazır müşteriler mevcut. commodity olarak:çimento,elmas,çelik,bakır, demir vs.

Al-sat a gelecek lüx arabalar konusunda da işbirliği yapmak istiyoruz.

Saygılar...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye691 yazı
Selam Yilmaz3572 ,öncelikle verecegim yazidan sosyal ve is hayatim ve projem hakkinda bilgi edinmenizi rica ediyorum.
Daha sonra ise irtibat kurar ve bunu ciddi ve güvenilir bicimde koruyabilirsek,her ikimize de yararli iliskiler kurabilecegimizi düsünüyorum.Is fikrime yönelik web sitesi hazirlatma asamasinda oldugumdan ve saglikli iliski kurmamiz halinde sizin fikinizide dahil edebilme imkanina sahip bulundugumdan olumlu yada olumsuz bir yanit vermenizi bekleyecegim.calismalarinizda basarilar ve saglikli günler dilerim.

Ilgilenenlere Sahsim Ve İs Fikrim Hakkinda,

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=9516

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
Yeni Üye16 yazı
İstediğin nedir çimento mu inşaat demiri mi? Bugün Çimentoyu 85 usd den fob olarak yükleme yapıyoruz.İnşaat demirinide 730 usd den fob olarak.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye243 yazı

design, dediğim gibi mal cinsi farketmez, önemli olan commodity market yatırımcıları için cazip olsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret