Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Damacana Su Bayiliği

BaşlatandarngloveTarih05/11/2016 18:09:12Yorum10

İlk mesaj
Üye335 yazı
internette damacana su bayiliğini biraz araştırdım ilan sitelerinde sadece istanbulda 90 a yakın devir eden markalı su bayilerinin mevcut olduğunu gördüm....Bu da benim düşündürdü artık eskisi gibi iş yapmıyorlar mı bu fikre kapıldım sizce haksız mıyım ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye55 yazı
Merhaba iş yapmakda sorun yok fakat böyle bir işe girecekseniz kaliteli markalar ile çalışın. Bu işte önemli olan kaça alıp sattığın ve en büyük gideriniz dağıtım elemanı ve aracıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye546 yazı
Bilmiyorum ama bana su arıtma cihazı almak daha makul geliyor.Damacana ortalama 7.5 tl desek.3 günde 1 tane bitse yaklaşık aylık 75 tl kadar yapar.Taksitle bir çok marka bulabileceğim su arıtma cihazları var.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye55 yazı

Su arıtma ile içtiğiniz suyu hiç analiz ettirdiniz mi?

Üye335 yazı
bende arıtmalara maalesef hiç güvenmiyorum analizlerde saçma saçma değerler çıkıyor , sağlam bir marka almayı düşünüyorum ancak sadece istanbulda 90 a yakın devir eden bayii var ki bunların içinde çok ünlü markalarda mevcut

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye518 yazı
Herkesin devir sebebi - gerekçesi farklı olabilir.
Mesela bizim de devir etmeyi düşündüğümüz bir su bayimiz var ama devir sebebimiz diğer sektördeki iş kollarımıza ağırlık verme kararı almamız.

Su işinden para kazanacak isen alacağın bayinin aylık yaklaşık 3000 adet ve üzerinde damacana satışı olması şart yoksa havanda su dövmüş olursun.

Avcılar'a yakınsan uğra tüm detayları paylaşayım. :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye55 yazı
Su işi yaparsanız bence en büyük dezavantajı akşam elemanlardan para toplamak için dükkanı geç kapatıyorusnuz. Örneğin en son siparişi akşam 8 de eve ***ürüseniz elamnın dükkana dönmesi hesap yapmanız derken akşam 9 dan önce evde olamayorsunuz. Ama güzel bir yanı var nakit para dönüyor. 1 damacana su satışından 4 tl kar kalıyor. bundan eleman parası, kira gibi giderleri düşmenşz gerekiyor.

Üye518 yazı
Devir etmeye çalışanları genelde 2 ayrı özelliğe toplayabiliriz.

1) Aylık 3-10 bin arası satış yapanlar artık yeter diyor, çünkü yorucu bir iş.
2) Adam gibi satış yapamayan ve işletmedeki nakit akışını beceremeyenler.

Zaten devir etmek istediği fiyattan hangi sınıfta olduğunu anlayabilirsiniz aralarında uçurum olur biri iş yapamayan 10 bin ister diğeri 200 bin.
Tablo Uzmanından Alınır!

Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
Devir etmeye çalışanları genelde 2 ayrı özelliğe toplayabiliriz.

1) Aylık 3-10 bin arası satış yapanlar artık yeter diyor, çünkü yorucu bir iş.
2) Adam gibi satış yapamayan ve işletmedeki nakit akışını beceremeyenler.

Zaten devir etmek istediği fiyattan hangi sınıfta olduğunu anlayabilirsiniz aralarında uçurum olur biri iş yapamayan 10 bin ister diğeri 200 bin.

Degeri yorumlar icin cok tesekkur ederim sizin bayilik markasi nedir acaba, birde 3000 adet satista yaklasik 12bin kar ettik diyelim. Calisan giderleri ve diger tum masraflar cikinca ne kalir ayiptir sormasi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye518 yazı
Planlı programlı olarak ve çalışkan bir yapıya sahipseniz ve tabii çalışmanıza mani bir sağlık sorununuz v.s. yok ise bu adetlerde tek başınıza da ***ürebilirsiniz, rakam olarak daha da üzerine çıkartmaya başladığınızda bir eleman düşünebilirsiniz.

Ortalama 2000-3000 damacana su sattığınızda 5.000 - 7.000 TL net kazancınız olur.
Su dağıtımında çalışan personellerde satış başı çalışan da var günlük yevmiye ile çalışan da var değişiyor.

Bizim bayiliğimiz Sırmakeş ve yanına ilave olarak Assu ve bu hafta kurumsal müşterilerimizin için ayrıca Çamoluk da satıyoruz.
Bizim sattığımız su markalarının tamamı içimi iyi kaliteli sulardır.
Tablo Uzmanından Alınır!

Yeni Üye15 yazı
Konuyu takipteyim.lütfen tecrübeli abilerimiz arkadaşlar yorumlarını yardımlarını esirgemesinler.
Kimse kimsenin rızkını yemez sonuçta.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek