Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Tutkal Nasıl Üretilir

BaşlatanBladeTarih04/11/2016 14:56:59Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
merhaba arkadaşlar
Tutkal imalatı konusunda elinde döküman olan var mı? poli vinil asetat, kauçuk, akrilik, poli üretan bazlı PVCa vb. gibi yöntemlerle tutkal imalatı nasıl ve ne şekilde yapılır?
Üretim prosesleri nelerdir ?
Teşekkürler
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye60 yazı
Konu hakkında bilgisi olan yok mu ?

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
ingilizcen varsa google'a "DIY glue" yaz oku. Güzel sonuçlar var.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanatçy
Üye546 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozgufi77
bilmediğiniz işlerden uzak durun güzel kardeşlerim.. hatta bu ülkedr bişe yapmayın kesin batarsınız ve bir sürüde borcunuz olur.. huzurunuz ve psikolojinizde bozulur.. yapmayın iyi inceleyin iki gün boyunca haberleri dinleyin etrafınızdaki esnafları gözleyin hatta mümkünse elemanlarından bilgi almaya çalışın da bi duyun acaba hangi bankaların pençesindeler venekadar bağkur ve vergi borçları var..

Abi yanlış anlama ama tüm yazıların aynı şeyi anlatıyor..Burası girişimcilik platformu .Birisi iş düşünür olumlu olumsuz görüş bildirilir yanlız herkese açma batarsın dersen doğanın kanununa aykırı.Birileri her gün bir yerler açıyor kimi ihya oluyor kimi bitap .Yıkıcı değil yapıcı olmalıyız diye düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye60 yazı
Smartdark verdiğin bilgi için teşekkür ederim ,
Ozgufi77 seni ve anlatmak istediklerini çok çok iyi anlıyorum hemen hemen hepsini yasamış biriyim ...

Ben çelikciyim ve bu meslek sayesinde bir takım insanların ne kadar aşağılık olabileceklerine şahit oldum. İnsanlardan öğle tiksindim soğudum ki bi ara dağa yerleşim 10 tane keçi alıp soyutlanmayı bile düşündüm . Ama gel gör ki hayat devam ediyor ...

Şimdi yeni ne yapabilirim yada yapabilir miyim diye acizane araştırmalar yapıyorum , belki birşeyler olur diye umut ediyorum.

Tekrar teşekkürler .

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat