Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dış Ticaret Okuyorum Gelecek İçin Ne Yaparım

BaşlatanrecepkaanTarih27/10/2016 00:31:15Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Abiler ve arkadaşlar şuanda dış ticaret okuyorum son sınıf öğrencisiyim bu sene okulu bitireceğim ama açıkcası iş ile ilgili en ufak bilgim yok okulda yaptığımız birşey yok çünkü ama planlamamı şu şekilde yaptım ilk önce hergangi bir işe girip para biriktirip ingilizce seviyemi en üste çıkarmak için Work&Travel ile yurt dışına çıkacağım şuanda ingilizcem iyi derecede ama eksiğim var tabiki onu fullemek istiyorum yurt dışından döndükten sonrada bir çok dış ticaret firmasına başvuru yapıp ne yapıp edip girip biran önce tecrübe edinmek istiyorum, bölümüm sayesinde gümrük müşaviri de olabiliyorum A karnesi alınca iyi paralar kazanabiliyor mussun ama o tarafı beni çekmiyor açıkcası ticaretin içinde olmayı daha çok istiyorum.
müşavirlik konusunda ve fikrim konusunda görüşlerinizi beklerim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye22 yazı
zehir gibi ingilizcen ve 2. dil olsa iyi olur.kendin ticaret yapıcaksan mevzuatları bilmen lazım.ama bir şirkette çalışırım diyosan dil yeter.bölüm 2 yıllık mı 4 mü

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MelihSen
zehir gibi ingilizcen ve 2. dil olsa iyi olur.kendin ticaret yapıcaksan mevzuatları bilmen lazım.ama bir şirkette çalışırım diyosan dil yeter.bölüm 2 yıllık mı 4 mü

@MelihSen bölüm 2 yıllık 4 yıla uzatmayıda düşünmüyorum onun yerine ingilizcemi fullemeyi düşünüyorum daha yararlı olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret