Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbul'da Al - Sat İşi

BaşlatanmorizanteTarih25/10/2016 01:39:37Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba değerli koniks üyeleri,

İstanbul'da al sat yaparak günlük kazanç yapabileceğim ürünler bakmaktayım. Kağıt, plastik bardak işi mantıklı gelmeye başladı. 3000 lük kağıt karton alıp perakende dolaşsam; bakkal, market, eczane vs. iş yapar mı dersiniz ? Fiyatlar konusunda pek bi bilgim yok ama alırken kazanırsak belki bişeyler yapabiliriz ?

Aracım da var ekstra olarak. Kısaca böyle al sat yapabileceğim vergi fatura gerektirmeyen önerebileceğiniz neler var?
to be or not to be

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye12 yazı
Selamlar...
Süt işi yap dostum.. Bu ara rövaşdaki işlerden, hazır bölgemiz var Sakarya'dan İstanbul'a süt servisi yapıyoruz. İstersen devredebilirim bölgeyi...
Fatih HİÇDÖNMEZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye574 yazı
kağıt bardak, plastik bardak, kaşık çatal gibi ürünleri nakit satamazsınız, kar marjı çok düşük, veresiye vermezseniz işi çeviremezsiniz, veresiye verincede sermayen yoksa ürün alamazsınız, al-sat işi için başka bir iş yapın, iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye518 yazı

Aracınızla al sat plasiyer tarzında iş yapmayı düşünüyorsanız.
Bir çok sektöre satışı gerçekleştirilebilen. Sürekliliği de olan ürünlerimiz var.
Dekoratif tablo üretimi yapıyoruz. Mobilyacı, Fotoğrafçı, HomeArt mağazaları, hediyelik eşyacılar, direkt son kullanıcıya hatta üretici olduğumuz için toptancılara
kadar satışını yapabilirsiniz.
İlgilenirseniz detayları görüşebiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye1 yazı
merhaba..ben yurtdışından bir ürün getirdim..Türkiyede bu ürünü veya benzerini ithal eden yok.. ürün bir mobil güç ünitesi.. araç aküsü zayıfladıgında aküyü araç çakmak girişinden şarj edebiliyor.aynı zamanda 12v ile çalışan veya şarj olabilecek tüm ürünleri de ( cep tel-laptop- navigasyon chz.-oto buzdolabı-cay-kahve mak..vs.) şarj edebiliyor..tek tarafı led ışık fener ve ürün kendi kendini adaptörü ile priz den veya araç çakmağından doldurabiliyor..kullanım alanı geniş ve çok uygun fiyatlı satılabilecek b ürün.. internet te hem detaylı fotograf ve ürün bilgisini hem de yurtdışı videosunu bulabilirsiniz..araçla pazarlaması kolay ve iyi para kazanılabilecek güzel bir ürün diye düşünüyorum.ilgilenirseniz zaten detayları konusuruz..kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye3 yazı
ithalatçı firmayız Almanyadan ithal kanvas tabloları Türkiye içi toptan satış dağıtım pazarlama firmalarına toptan veriyoruz. fiyatlarımız çok hesaplı olduğundan ürünlerimizi satan firmalar %100 üzerinde kazanç sağlamaktadırlar. bu yüksek kazançlı imkanlardan sizinde yararlanmanızı isteriz... Merkezimiz istanbul 0212 579 91 91

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
Mehmet9909 detay ve ürün bilgisi mail atarmisiniz

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Kimyager
Yeni Üye1 yazı
sucuk al sat işi yapabilirsiniz 0544 684 66 66

Yerleşim Türkiye / Afyon
Üye285 yazı
Kardeşim Nohut pilav işi olabilir,Kokoreç olabilir,seyyar araba ile sebze satışı olabilir. Bunları da bir düşün istersen,sadece fikir olsun diye yazdım.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
sayin aco urun resim ve fiyat bilgisi alabilirmiyim size zahmet..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye27 yazı
1 sene yaptım o işi aman diyim bıkarsın milletten para vermek istemeyenler taksitli almak isteyenler ölücüler çakallar.

poşet plastik bardak işinde kar yok. zahmetine değmiyor.
lütfen pm yolu ile irtibata geçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye518 yazı
Halen boşta iseniz ve satış pazarlama dağıtım gibi işler yapmak isterseniz bize ulaşın.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy