Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar burda sordum sorusturdum 4 daire üzeri 8 kat ve her daire 180 met.Kare.olmak üzere 32 daire izin veriliyor maliyeti orta lüks olacak şekilde ne olur bilgi verirseniz sevinirim
Duyduğum kadarıyla söyleyeyim m2 si 1000 TL den başlar 5000 TL ye kadar gider. Bu durumda sizin 5.760.000 TL ile 28.800.000 TL arasında değişir. Yani yaklaşıl 6 milyon TL ile 29 milyon TL arası
Selamlar Yüksek Mimarım .Mimarlık ve inşaat şirketiyiz. Toplam inşaat alanı ne kadar olacak , ruhsatı çıkmış hazır mı , kalite olarak önü açık bir sorgulama bence , çizilmiş projeniz var mı ,
En basiti batarya var 50 TL batarya var 1000 TL Çelik kapı 700 TL celık kapı 5,000 Yenı yasayla asansor standartları degıstı 8-10 kısılık oldu 60-90 arası jeneratorlu jeneratorsuz .....
Detaylı olarak sıze malıyet cıkartabılmem ıcın bana ısteklerınızı yazarsanız malıyet verebılırım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz