Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Taş Ocağı Kurmak İstiyorum

BaşlatansinanistanTarih06/10/2016 20:39:06Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye65 yazı
Arkadaşlar herkese selamlar
Yurtdışnda Taş ocağı kurmak istiyorum bu iş için izinler ve yer haric ne kadarlik bir harcamam olur konkasör kepçe vs sert malzeme kıracağım bu konuda deneyimli arkadaşlarin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye385 yazı

taş ocağının kurulma maaliyeti, ocağınızın kapasitesiyle alakalı 1 milyarada kurulur 20 milyarada kurulur ekipman ve kapasiteye göre değişir.Sert malzeme dedğiniz nedir ? granit ocağı farklıdır , agrega ocağı farklıdır. sorunuzu daha detaylandırıarak sorarsanız daha antıklı olur.
tabi birde bunun yurtdışına nakliye işi varki oda gene hangi ülkeye göndereceğiniz ile alakalı
siz hangi ülkede taş ocağı açaçksınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye65 yazı
Taş ocağını Afrika da açmayı düşünüyorum büyük ihtimalle Gana olabilir taş ocağında mıcır üreteceğim

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye65 yazı

Güncel

Üye385 yazı
kapasiteniz ne olacak? ekipmanları buradan mı ***üreceksiniz yoksa oradan mı alacaksınız ? 2.el mi yoksa sıfır tesis mi kuracaksınız?
ganaya- belçika ve dubaiden araç satıyorum eğer projeniz gerçekleşirse, pickup suv binek araç minibüs gibi ihtiyaçlarınıza teklif verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye65 yazı
Güncel

Yeni Üye65 yazı
Taş ocağı hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var

Yeni Üye60 yazı
Kaçlık konkasör kurmayı düşünüyorsunuz ?
Kıracağınız malzemenin cinsi nedir ?
Küpiksel kurmayı gerektirecek mi?
Yoksa balast malzememi kıracaksınız?
Bunlar önemli , kepçe dışında konveyör ve çene tedarik ederim ; ortak yatırım da yapabiliriz işi biraz açarsanız eger.
Mesela asfalt malzemesi mi kıracaksınız ?
dolgu malzemesi mi ? Sahanın aynasını açtınız mı ? ...
Gibi
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye83 yazı
İşle ilgisi olan birkaç arkadaş detaylı sorular sormuş ancak hiçbirisine cevap vermemişsiniz. Yüzeysel olarak Gana'da taş ocağı açmak istiyorum demişsiniz. Arkadaşların sorularına cevap verirseniz bu konuyla alakalı daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz bence.
Herkese hayırlı işler bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
hayırlı günler kuracağınız taş ocağı için 500 bin - 750 bin kırma yukleme nakliye makina yatırımınız yaklaşık 2 milyon tl gibi rakamlardır. önemli olan yurt dışında kuracağınız ülkenin vergi ve diğer masrafları izinleri

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye65 yazı
Arkadaşlar yorumlariniza geç geri dönüş için kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim
Sahibinden.com da baktığım kadariyla ikinci el konkasor tesisleri var devir edenler 300-500.000 TL civarı bunlardan Birtane alsam iki adet küçük yükleyici ve iki adette kamyon alsam yani toplamda ilk başlangıçta 1.000.000 TL ile taş ocağı (Micir icin)acabilirmiyim izinler hariç

Yeni Üye65 yazı
Bu arada sert taş graniti mıcır a donusturecegim

Yeni Üye7 yazı
Hayirli gunler mail adresimden ulasirsaniz yardimci olurum tesekkurler

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis