Öncelikle merhabalar öğrenciyim yaşım 23. iki yıllık üniversite mezunuyum ve dört yıllıga tamamlamak için bu sene tekrardan sınava girip hazrlandım çok şükür kazandım. herkez yapamazsın derken ben azim edip çalışıp başardım herkez beni olumsuzluga sürüklerken ben kendim inanarak çalştım ve Allahta verdi çok şükür. Tuttugunu koparan bi yapım var çok azimliyimdir istedigim şeyi el etmeden peşini bırakmam. Geçen sene mezun oldum ve hep laylaylom geçti bütün üniversite hayatım çok farkında olmadan yaşadım dicegim şu ki artk birşeylerin ucundan tutmak istiyorum. üniversite hayatımda ders saatleri dışında bir iş yapmak istiyorum. part time degil gidipte 30 40 tl ye çok çalştım ancak o şeklde para biriktirilmiyor. istedigim şey aslında seyyar bi iş ne bileyim koşturabilcegim kovalayabilcegim yerimde durmıcagm bi iş. bundan iki sene önce arkdsşımn seyyar tezgahı vardı köfte satıyoduk çokta güzel parası vardı ancak ben birşey almıyodum arkadaşım paraya sıkışıktı 2 ayda kendisini topladı tezgahı sattı. bende bu şeklde üniversite okuyucam allah nasip ederse 2 yıl daha bu 2 yıl içerisinde babamın karşına çıkıp bak ben bunu biriktirdim demek istiyorum. herhangi bir sermayem yok şimdilik ancak görüşlerinizle kendimi aydınlatmak ve aklıma yatan fikri hayata geçirmek istiyorum.
iyi forumlar..