Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Bir İnşaat Şirketi Kurmak Ve Müşteri Bulmak

BaşlatanemirmertözTarih18/09/2016 20:56:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Herkese merhaba,
İnşaat sektörüne günümüzde ilgi çok fazla. Bu sektöre girmek isteyen çok insanlar var, çok ortaklar var, çok hayaller var.
Ben ve arkadaşımda bu ortaklardan biriyiz ancak biraz bilgiye ihtiyacımız var kafamızdaki bilgileri şekillendirmek için.

-Bizim için işin en önemli kısmı müşteri bulma. Yani biz bir dizayn şirketiyiz ve yeni işleri, müşterileri nereden bulabiliriz?
-İlk müşteri nasıl bulunur ve nasıl anlaşma sağlanır?

Bu iki sorunun cevabını alsak bize şimdilik yeter.
Zaman ayıran herkese teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye546 yazı
Merhaba hocam.Dizayn derken mimarlık varmı? Ben olsam emlak ofisleriyle görüşürüm onların sattığı 2.el dairelere iş yaparım.Tabi belli oran komisyon vermek şartı ile.Detayları verirsen yapabilecekleri sana daha güzel fikirler sunmak isterim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye48 yazı
seo
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı

Hocam daha çok mimarlık ile başlamak istiyrouz. Yeni yapılan binaların iç dış tasarımını yapmak tarzı. Yeni biten bir bina'nın komple dış tasarımını çizebiliriz mesela veya iç tasarım yani evin içinin düzenini ayarlayabiliriz. Böyle böyle büyümek isteriz. Fikirlerinizi çok merak ediyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Üye347 yazı
İnşaat sektörü daha çok network işidir. Mühendislik ve mimarlık hizmetleri verenler için inşaat sektöründe üretici konumda olan müteahhit, gayrimenkul, kişi ve sektörün yan hizmetlerini sunanlar ile bir çevre oluşturmak bu işin özüdür aslında. Zira az çok üreticinin istediği bellidir ve bu isteğe yaklaşık tüm mimarlar farklı bakış getirsede ortalama aynı kalite de bir çözüm sunmaktadır. Peki işi kim almaktadır, elbette işin vericisi olan kişi veya firma ile ilişkisi kuvvetli olan. O nedenle network, network, network.
Bir miktar örnek tasarımlar, yapılmış işler vs. ile portfolyo oluşturmak ve inşaat sektöründeki üretici konumundakileri firma firma gezmekle başlanabilir. İlk bir kaç müşteriden sonra referans ile genişlemek.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye67 yazı
Mımarlık ve inşaat şirketiyiz. Bizim bu sektor tanıdıklarla referanslarla oluyor. Sosyal cevresı genıs kısı lazım yanınıza. Bırkac ısı malıyetıne yapmanız gerekıyor sırf ısım yapmanız acısından bu onemlı. Armut dıye bır sıte var cogu kısı buraya uye olmus sureklı sacma sapan mesajlar gelıyor zaman kaybı hep.
Detaylı bılgı ıcın msignman@yahoo.com

Acıkcası ben bıle daha kafamı ıs coklugundan kasıyamıyuorum dıyemıyorum.

Varsa bilgi banada verin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar