Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş Kurmak Konusunda Fikir Almak

BaşlatanRjeaTarih06/09/2016 10:41:43Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle merhaba, 2015 yılında yurt dışında bir üniversiteden mezun oldum orda çok hoşuma giden bir bira var ve Türkiye fiyatıyla çok ucuza geliyor ben ise bu biranın distürbitörlüğünü alıp Türkiye'de pazarlamak istiyorum. Bunun için gerekli izinler nelerdir veya zorlukları nelerdir danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye410 yazı
çok anladıgım bir konu degil ama milyon dolarların var sanırım .böyle bir işin maliyetini hesaplamadın galiba ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
hayır öyle bir param yok elbetteki bende fikir almak için buraya yazdım sadece kafamda olan bi fikir bu ekstra bişey değil

Yeni Üye53 yazı

ben zamanında bu konuyu araştırmıştım. sizin gibi ben de yurtdışında okuduğum için orada tattığım ve beğendiğim markaları tr'ye getirmeyi düşündüm ama araştırmalarım sonucunda şunu gördüm; vergi maliyetleri sebebiyle bira fiyatları hemen hemen yerli biralara yakın oluyor. ayrıca yeni bir markanın tanıtımı, pazarlama giderleri, dağıtım masrafları gibi bir sürü çetrefilli detay da ortaya çıkıyor. bana mantıksız geldiği için vazgeçmiştim.

tavsiyem tr'deki gümrük mevzuatına iyi bakmanızdır. binecek maktu vergiler maliyetleri çok etkiliyor.

umarım başarılı olursunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
Çok teşekkürler dikkatiniz ve yorumunuz için.